XL-BYG logo

Svalk

Svalk er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i beslag og skinner til døre, porte, indbygningsskabe og -døre. Hos XL-BYG finder du en meget bred vifte af Svalk produkter, både de klassiske skydedørsbeslag, men også skydedørsskinner, dørfjedre, dørlukkere, tætningslister og meget mere.

37 produkter

Viser 24 ud af 37 produkter

Svalk er gedigen kvalitet

Produkterne fra Svalk er måske ikke dem, man lægger mest mærke til. Men når du ser en skydedør, så er der god sandsynlighed for, at beslagene kommer fra Svalk – og måske derfor kalder man det ofte for en Svalk skydedør.

Dør-, port og skabsløsninger fra Svalk

I et hus er der ofte ikke plads til en klassisk svingdør, og en skydedør er derfor den oplagte løsning. Den er effektiv og kan både være skjult eller indgå som et dekorativt element i rummet.

Svalk leverer både indbygningskarme og komplette indbygningssystemer og indbygningskarme, hvor du både får dør og indbygget karm med i ét. Står du med et projekt, hvor du har brug for en personlig og individuel løsning, så findes der en bred vifte af beslag og skinner, så du kan få nøjagtigt den skydedørsløsning, du ønsker.

Alt, hvad du har brug for til skydedøre

I og med, at Svalk har specialiseret sig i beslag og skinner til skydedøre, så kan du også få specialelementer, der kan hjælpe dig til at få lige den løsning, du ønsker dig. Et af de effektive Svalk produkter er deres nivelleringssystem, hvor du med særlige clips og kiler nemt og sikkert får en helt præcis nivellering.

Start med en snak med din lokale XL-BYG

Vi anbefaler, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du kaster dig ud i at montere skydedøre, porte eller skabe med skydelåger. Her er der ikke tale om svære gør-det-selv-projekter, men måske ikke den slags projekter, man står over for så ofte. Vi står altid parate med gode råd og praktisk vejledning, så du kommer hjem med de rigtige produkter til den opgave, du skal løse.