XL-BYG logo

Staedtler

Enhver husstand har brug for gode skriveredskaber. Det siger sig selv. Med selv et lille sortiment af Staedtlers produkter er du godt og sikkert dækket ind. Her er du sikker på kvaliteten og holdbarheden, såvel når det handler om en klassisk Staedtler tusch som en Staedtler blyant eller viskelæder.

4 produkter

Viser 4 ud af 4 produkter

Staedtler til hjemmekontoret

Staedtler er grundlagt i 1835 i Nürnberg i Tyskland og er en af verdens førende producenter af kontorartikler, skriveredskaber og kunstartikler. Hos XL-BYG finder du en række af de anerkendte Staedtler tusser, farveblyanter og Staedtler blyanter.

Kvalitet – lige ved hånden

Alle kender oplevelse af en kuglepen, der ikke er helt pålidelig; en blyant, der hele tiden knækker; og en tusch, der løber tør alt for hurtigt. Med produkterne fra Staedtler er du sikker på at få pålidelige og gode kontorartikler, skriveredskaber til skoletasken eller studiet.

Staedtler er også specialprodukter

Med Staedtler får du mere end farveblyanter og tuschpenne. I sortimentet hos XL-BYG finder du også mere specialiserede tegneredskaber som fx de tynde Staedtler fineliner og Staedtler triplus fineliner samt Staedtler permanent lumocolor, der kan bruges på de fleste overflader såsom tekstil, plast, sten, træ og læder.

Lad os finde det rette Staedtler-produkt til dig

Udvalget af Staedtler tusser og blyanter er stort. Tag en hurtig snak med en af vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvilket Staedtler-produkt, der er det rette for dig og dit projekt. Vi kan hurtigt hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter fx en Staedtler blyant eller en Staedtler permanent lumocolor til dine gør-det-selv-projekter eller på udkig efter et Staedtler penalhus eller en klassisk Staedtler fineliner.