XL-BYG logo

Somfy

6 produkter

Viser 6 ud af 6 produkter

Somfy Danmark leverer praktiske smart home security systemer

Få fuld kontrol over dit hjem med en Somfy smart alarmløsning og føl dig tryg på alle tidspunkter af døgnet. Somfy tilbyder unikke alarmsystemer med en Somfy fjernbetjening til, så du kan styre alarmen fra enten fjernbetjeningen eller over din telefon. Et komplet system består af Somfy udendørs kameraer, sirener, bevægelsessensorer og røgalarmer, som alle er mulige at styre fra ens telefon. En Somfy alarm muliggør overvågning af dit hjem på telefonen, uanset om en sensor er påvirket eller ikke. Med appen på mobilen vil man desuden også være i stand til manuelt at udløse en 90+ dB sirene, som kan skræmme en potentiel indbrudstyv væk. Med en Somfy alarm har man altid fuld kontrol over sit hjem.

Sikkert hjem med Somfy One alarm

Somfy sælger en komplet alarmpakke, som inkluderer alle de nødvendige dele for at få et smart tyverisikret hjem. Somfy One alarmsystemet kan installeres i hjemmet, sommerhuset eller lejligheden, og alarmen dækker de fjerneste afkroge grundet de inkluderede bevægelsessensorer. Ved indbrud vil Somfy smart alarmsystemet omgående sende en meddelelse til din foretrukne smart enhed. Somfy smart alarmsystemet differentierer sig desuden ved at have den eneste dør- og vinduessensor, som varsler dig om et potentielt indbrudsforsøg, allerede inden tyven bryder igennem dør eller vindue. Systemet kan skelne mellem almindelige hverdagsting som en bold på døren eller et decideret forsøg på indbrud. Med et Somfy smart alarmsystem kan du frit have dit kæledyr på op til 25 kg til at gå eller løbe forbi kameraet, uden at det udløser alarmen. Du kan ligeledes nemt udvide Somfy smart alarmsystemet til at omfatte forskelligt tilbehør som fx kameraer og andre sensorer.

Somfy udendørs overvågningskamera

Med et udendørs overvågningkamera har du altid et øje på huset. Alt du skal gøre er at åbne din foretrukne smart app og tilgå Somfy overvågningsmodulet. Med et Somfy kamera kan du derfor også på ferien føle dig tryg ved huset. Skulle alarmen gå, kan du med eget syn følge med i, hvad der sker. På denne måde kan du ikke alene skabe et mere sikkert hjem, men også hjælpe politiet med opklaringsarbejdet, hvis nogen mod forventning ville fortsætte sit foretagende på trods af den voldsomme alarm, der sættes i gang.

Historien bag Somfy

Fremtidens hjem skal være behageligt og meget mere trygt. Med 50 år i branchen inden for smart systemer til hjemmet har Somfy gjort dagligdagen nemmere og mere sikker for millioner af slutbrugere verden over. Et team på 500 medarbejdere samarbejder hver dag for at skabe enkelhed og tryghed i dagligdagen, og Somfy har altid en kundehotline klar til at besvare spørgsmål eller forespørgsler. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed i produkterne, og der tages derfor hensyn til løsningernes indvirkning på miljøet i hele deres livscyklus. Somfy skaber komplette alarmløsninger som Somfy One, der er pålidelige og bæredygtige. Somfy One har en skarp pris, og du kan vælge at købe et helt sæt eller enkelte One produkter ad gangen. Somfys priser ligger fra 299,- for enkelte dele til 2.999,- for et sæt.