XL-BYG logo

Skalflex

Skalflex er en danskbaseret virksomhed, som har specialiseret sig i produkter til behandling af murværk og fliser: Cement, lyncement, mørtel, multipuds, grundpuds, sokkelpuds, beton, fliserens, reparationssæt til beton, vandskuringsprodukter, fugtsikringsprodukter, facademaling og bygningsisolering.

1 produkt

Viser 1 ud af 1 produkter

Skalflex er dansk byggekvalitet siden 1973

Skalflex begyndte sin produktion af produkter til murværk i 1973. I første omgang koncentrerede virksomheden sig om ganske få produkter, men efterhånden som den ekspanderede, blev produktsortimentet også udvidet. Og i dag anses Skalflex for at være en af Danmarks førende producenter af kvalitetsprodukter til facader og betonfliser.

I dag er Skalflex en del af den franske virksomhedsgruppe ParexGroup.

Køb Skalflex produkter hos XL-BYG

Hos XL-BYG finder du en lang række af Skalflex' produkter:

  • Skalflex beton
  • Skalflex bygningsisolering
  • Skalflex cement
  • Skalflex facademaling
  • Skalflex fugtsikringsprodukt
  • Skalflex mørtel

Skalflex vandskuring

Skalflex har gennem årene markeret sig som et af dansk byggeris største leverandører af vandskuringsprodukter. Det lidt rustikke udseende, som væggene og murværket får efter vandskuringen, har igennem en årrække været meget populær. Det gør det nemt at forandre en mørk og trist murstensvæg til en lys og spændende væg, og det er muligt at vandskure mure og vægge både indvendigt og udvendigt.

Vandskuringsprodukter med stærke fordele

Vil du vandskure dit murværk, er det oplagt at anvende Skalflex’ vandskuringsprodukter – og der findes flere at vælge imellem.

Står du med et indendørs projekt, så er Skalflex indendørs vandskuringsmørtel det oplagte valg. Her er tale om en såkaldt strygepuds, som har en god hæfteevne, så den er let at påføre med et godt resultat. Du kan fortynde Skalflex’ strygepuds, så du får præcist den struktur, du ønsker.

Skal du vandskure udendørs, er Skalflex Skelcem S2000 en særlig vandskuringsmørtel, der er robust og tåler det danske vejr uden afskalninger. Selvom Skalflex Skelcem S2000 er ideel til udendørs vandskuring, er den også velegnet til indendørs brug, da den ikke indeholder skadelige stoffer, og samtidig er den diffussionsåben.

Med Skalflex Multipuds har du en cementbaseret pudse- og filtsemørtel, der hæfter på alt lige fra fliser til mursten og beton. Skalflex Multipuds kan også benyttes som reparationsmørtel og er derfor velegnet til vandskuring af mure og vægge, der har revner eller skader.

Står du med en fugtig væg, bør du benytte Skalflex Multipuds vandtæt.

Skalflex sikrer husets sokkel imod fugt

I det store sortiment fra Skalflex finder du også en række produkter, der hjælper imod fugt i sokler og facader: Skalflex Sokkelstop, der effektivt og permanent stopper opstigende fugt i soklen, og Skalflex Sokkelpuds Vandtæt, der er en vandafvisende pudsemørtel udviklet specielt til murflader, som er udsat for stor fugt- eller vandpåvirkning – fx sokler, kældervægge, læmure og andre mure i terrænniveau.

Se vores video om, hvordan du arbejder med Skalflex Sokkelpuds vandtæt på varen i webshoppen.

Med Skalflex facadeisolering får du et sundt og energivenligt hus

Der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du får foretaget en udvendig Skalflex facadeisolering af dit hus, og samtidig får du også et sundere hus med et bedre indeklima.

Skalflex facadeisolering foretages med hårdtpressede isoleringsplader af mineraluld, der klæbes direkte på den eksisterende ydermur. Som afslutning pudses huset op igen. Du står med et sundt hus, der ser ud som nybygget, og samtidig kan du se frem til en markant lavere varmeregning.

Se vores video om montering af Skalflex facadeisolering på varerne i webshoppen og læs vores artikel om facadeisolering her.

Start med at tage en snak med os

Uanset om du ønsker at vandskure en væg, står med en fugtig sokkel eller ønsker at efterisolere dit hus, anbefaler vi, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. De kan rådgive og vejlede dig til at vælge de rette produkter – lige fra Skalflex Sokkelstop og Skalflex vandskuringsmørtel til helt almindelig Skalflex multispartel.

Ønsker du at handle direkte i vores webshop, er det en smal sag at bestille de produkter, du har brug for – så du har dem i løbet af ganske få dage. Ordreprocessen er nem, hurtig og sikker, og hvis du får brug for hjælp, kan du få det i vores webshopsupport.