XL-BYG logo

Skagen

Det er nemt og hurtigt at sætte sit eget Skagen hegn op – især hvis du vælger et Skagen systemhegn. Her får du et komplet, designmæssigt gennemtænkt, æstetisk hegn, som kan sættes op på et øjeblik. Helt uden brug af specialværktøj.

31 produkter

Viser 24 ud af 31 produkter

Skagen systemhegn skærmer af uden at ødelægge udsigten

Et lavt Skagen hegn er en god løsning, hvis du ønsker at skærme fx terrassen af fra haven, eller hvis du har et hjørne, hvor der ofte er meget vind. De særlige stolper, der hører til Skagen hegnet, er nemme at montere i både en træ- og fliseterrasse, og med særlige jordspyd kan du også rejse et Skagen systemhegn på græs og få din glasafskærmning, hvor du har brug for den.

Du kan sætte Skagen glashegn op overalt

Med Skagen systemhegn kan du få et let og elegant hegn af hærdet glas, som giver dig fuldt udsyn, og som næsten fremstår usynligt. Med i systemet er også hegnsfag i fibercement, hvis du foretrækker en mere lukket og privat løsning fx som forhavehegn.

Glasset i dette Skagen hegn er lavet af 6 mm hærdet glas og fås både som røgfarvet og almindeligt glas. Ønsker du at bryde dit glashegn med fx et fag i træ eller aluminium eller måske tilføje et espalier eller en låge, så er det også tænkt ind i designet i Skagen systemhegn.

Du kan også montere håndlister på dit Skagen systemhegn, så du får en løsning, der kan benyttes som et unikt glasrækværk.

Se udvalget af Skagen hegn og tag en snak i din lokale XL-BYG

Det er meget let at sætte et Skagen systemhegn op, men tag altid gerne en snak med os, inden du går i gang. Vores faguddannede medarbejdere kan give dig gode råd og ideer med på vejen om dit Skagen hegn, så du får det bedste resultat og det flotteste hegn.