XL-BYG logo

SikkertHjem

Med et alarmsystem fra SikkertHjem kan du nemt opretholde en høj sikkerhed i dit hjem. Den sørger for, at du bliver advaret mod farer som brand, oversvømmelse og indbrud. Du styrer nemt og sikkert alarmsystemet med den gratis app, SikkertHjem S6evo, der både kan hentes til smartphones og tablets.

35 produkter

Viser 24 ud af 35 produkter

SikkertHjem - Fremtiden er flyttet ind

Hvordan fungerer alarmer og produkter fra SikkertHjem? Kort fortalt fungerer alarmsystemet efter nabohjælp konceptet.

En SikkertHjem alarm er et såkaldt GSM alarmsystem - en smart wifi alarm. Det betyder, at det kommunikerer på det mobile telenetværk - lidt ligesom en almindelig mobiltelefon. Det eneste, systemet skal bruge for at fungere, er et SikkertHjem simkort, et taletidskort eller lignende.

Hvad betyder det så i praksis? Jo, skulle uheldet være ude, så er det dig selv og dem omkring dig, som din nabo, familie og venner, der får besked med det samme. På den måde behøver du ikke vente på, at en vagt ankommer til boligen, men du, din nabo eller en hvilken som helst anden i dit nabohjælp-netværk kan handle med det samme. Det betyder altså, at går din alarm, så fremsendes alarmeringer via push-besked og/eller SMS til alle de personer, du ønsker. Du kan tilføje lige så mange personer til systemet, som du ønsker. Hele systemet er styret via en app.

Læs mere om fremtidens smarte alarmer og tilbehør til den her på siden.

Brugervenlige alarmsystemer

Afhængigt af din boligstørrelse kan du vælge mellem forskellige alarmpakker. Du kan blandt andet vælge mellem SikkertHjem villapakken og SikkertHjem startpakken.

Derudover kan du tilvælge forskelligt ekstraudstyr til pakkerne. Blandt andet SikkertHjem kameraer (wifi kamera udendørs og indendørs), SikkertHjem røgalarmer, sirener og bevægelsessensorer.

Fremtidens alarmsystem

Noget af det smarte ved en alarm fra SikkertHjem er, at det hele foregår i realtid, og alt bliver synkroniseret på tværs af alle brugeres smartphones. Sikkerhedsopdateringer og lignende bliver også opdateret automatisk.

Ved mange andre udbydere af alarmsystemer er det nødvendigt at tegne et abonnement. Det slipper du for med SikkertHjem. Der er heller ikke en vagt, som skal rykke ud i tilfælde af, at alarmen går. Så du slipper også for at skulle betale nogle former for udrykningsgebyrer.

Sikkerhed - uanset hvad

Selvom alarmsystemet er afhængigt af en internetforbindelse, så har SikkertHjem systemet indbygget en nødløsning i tilfælde af, at internetforbindelsen bliver afbrudt. Det er en SMS-backup funktion, der holder dig underrettet og sender dig de nødvendige notifikationer. Funktionen virker også, selvom du skulle befinde dig i udlandet og ikke har fået slået mobildata til.

Skulle du have firbenede venner i familien i form af hund eller kat, så er SIkkertHjems alarmsystemer designet til at ignore dyr op til ca. 25 kg. Det betyder, at skulle en mellemstor hund eller kat gå ind foran en sensor, så går alarmen ikke i gang.