XL-BYG logo

Sika

Træsko fra Sika går aldrig af mode. Sika træsko er moderne og komfortabelt fodtøj – og så kan de anvendes både på arbejde og derhjemme. Hos XL-BYG kan du vælge mellem flere modeller: Både den klassiske med hælkap og uden. Og både til mænd og kvinder.

2 produkter

Viser 2 ud af 2 produkter

En Sika træsko til både job og fritid

Træsko fra Sika Footwear er fremstillet, så de både er robuste og behagelige at have på. Uanset om dine Sika træsko skal bruges derhjemme, eller om træskoene skal bruges som arbejdssko, så får du meget høj komfort.

Sika fremstiller træsko, som træsko skal være i dag

Sika Flexika er en slidstærk træsko, der er produceret med det særlige Permair®læder, der både er åndbart og vandafvisende, og som gør træskoene nemme at rengøre og resistente over for en lang række salte, olier og kemikalier. Ydersålen er stødabsorberende, og indersålen er i blødt tekstil. Sika Simplicity er den enkle model, der er prisstærk og yderst komfortabel.

Sika er mere end gode træsko – kig forbi din lokale XL-BYG

XL-BYG er en af landets førende forhandlere af Sika træsko, så tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, når du skal investere i dit næste par Sika sko. Sika leverer også andre typer træsko, som du ikke finder her på siden, men som vi nemt og hurtigt kan levere til dig gennem din lokale XL-BYG. Så er du fx interesseret i Sika sikkerhedssko, kan vi også hjælpe.