XL-BYG logo

Scanbad

Smukt design og gennemførte detaljer har altid været vigtige, når vi indretter vores badeværelser. De rette badeværelsesmøbler kombineret med stilfulde håndvaske, skabe og spejle er vigtige for et både funktionelt og elegant badeværelse. Scanbad er netop producent af en bred vifte stilfulde og funktionelle badeværelsesmøbler skræddersyet til danskernes smag.

292 produkter

Viser 24 ud af 292 produkter

Dansk badeværelseskvalitet

Gennem mere end 30 år har det danske selskab, Scanbad, udviklet og fremstillet produkter til badeværelset af høj håndværksmæssig kvalitet – og altid med fokus på design og med et højt hensyn til miljø og klima.

Scanbad Multo eller Scanbad Delta?

Der findes en hel række spændende serier af badeværelsesmøbler fra Scanbad, der omfatter både spejle, skabe og vaskeskabe. Serierne Scanbad Multo og Scanbad Delta er begge moderne og elegante med et stramt og klassisk look, der gør dem nemme at integrere i snart sagt ethvert badeværelse.

Praktisk og funktionelt

Med et Scanbad spejlskab med lys får du en både praktisk og smuk løsning over håndvasken med effektiv belysning og plads til fx kosmetik lige ved hånden. Og med fx et Scanbad Multo spejl kan du få alle dine Scanbad Multo badeværelsesmøbler til at matche.

Scanbad er også brusedøre, brusevægge og foldedøre

En velfungerende bruseniche hører også med til et moderne badeværelse. Scanbad producerer en række forskellige brusedøre, brusevægge og foldedøre, så du kan nemt finde den løsning, der passer til dit badeværelse – og til din økonomi. Scanbads brusedøre og -vægge leveres i mange forskellige størrelser.

Tag os med på råd, når du møblerer dit badeværelse

Når du skal vælge badeværelsesmøbler, så er der både design, økonomi og funktionalitet at tage hensyn til. Vi står altid parate til at rådgive og vejlede – og til at vise dig de forskellige muligheder. Fx kan du i vores bad-afdeling se udvalget af Scanbad-produkter – både vaskeskabe, spejlskabe, almindelige skabe og brusedøre, så du kan fornemme den høje kvalitet og opleve de forskellige designlinjer på tæt hold.