XL-BYG logo

Saniscan

Vi bruger mange penge på at indrette vores badeværelser smukt og imødekommende. Det gælder i vores valg af klinker, vaske, toiletter og armaturer – men det gælder i høj grad også inden for badeværelsestilbehør og toiletsæder. Her er SaniScan leveringsdygtige i både kvalitet, funktionalitet og design.

9 produkter

Viser 9 ud af 9 produkter

SaniScan er smukt og funktionelt design

SaniScan producerer toiletsæder og tilbehør til badeværelset, hvor fokus altid er på at levere et smukt og funktionelt design – til fornuftige priser. SaniScan er en dansk virksomhed og er en del af Pressalit.

Med et SaniScan toiletsæde får du kvalitet

Udvalget af toiletter er stort, så derfor er udvalget af toiletsæder selvfølgelig tilsvarende stort. Med SaniScan får du adgang til et bredt udvalg af designede toiletsæder til alle typer toiletter og alle modeller – fx de populære SaniScan Cera Soft og SaniScan Sign med soft-close. Og med et SaniScan toiletsæde er monteringen altid let og ligetil.

Er du i tvivl om, hvilket toiletsæde der passer til dit toilet, så står vores medarbejdere altid parat til at vejlede dig til det rette valg. Også hvis du mangler reservedele til dit eksisterende SaniScan toiletsæde.

SaniScan sikrer funktionelt design til hele badeværelset

Ud over et stort udvalg af toiletsæder kan du også få en SaniScan håndklædestang, toiletbørste, SaniScan håndklædekrog, toiletpapirholder og meget mere. Alt sammen i et elegant og funktionelt design, der matcher en stilren, nordisk indretning.

Lad os hjælpe med toiletsæderne og tilbehør til badeværelset

Det kan være svært at finde præcist det toiletsæde, der passer til det eksisterende toilet. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilket sæde du vælger til et toilet fra fx Ifö eller Gustavsberg. Med SaniScan kan du nemt finde det rette toiletsæde, og har du brug for hjælp og vejledning (også til montering af dit SaniScan toiletsæde), så står vores medarbejdere parat. Er du på udkig efter spændende tilbehør til badeværelset, så kan du også trygt gå på opdagelse i vores store udvalg af SaniScan produkter.