XL-BYG logo

Ryobi

RYOBI er en innovativ, japansk producent af el-værktøj og havemaskiner i professionel kvalitet, der oplever større og større anerkendelse for sin høje teknologi og fokus på bæredygtig produktion. Med serien RYOBI ONE+ er der over 200 forskellige typer el-værktøj til huset og haven, hvor samme kraftige RYOBI-batteri kan benyttes til alle. Hos XL-BYG finder du en bred vifte af RYOBI-produkter.

137 produkter

Viser 24 ud af 137 produkter

RYOBI er alt lige fra skruemaskiner til plæneklippere

RYOBI blev grundlagt i 1943 i Hiroshima i Japan og er i dag en verdensomspændende virksomhed, der producerer en lang række teknologiske produkter – bl.a. el-værktøj og havemaskiner.

Hos XL-BYG finder du både RYOBI støvsugere, slagboremaskiner, rundsave, pudsemaskiner og plæneklippere. Ens for alle produkter er, at de er fremstillet, så de yder høj driftssikkerhed, brugervenlighed, og at der er tænkt miljø og bæredygtighed i overalt. Fx at de havemaskiner, der kører på benzin, har en meget høj brændstofudnyttelse, og at der til RYOBI ONE+ systemet kun er behov for ét enkelt batteri. Det mindsker forbruget af batterier!

RYOBI ONE+ betyder mere end 200 typer el-værktøj til samme batteri

Med RYOBI ONE+ er det slut med at have et batteri til hver enkelt stykke el-værktøj. Nu kan du nøjes med ét batteri og én oplader. Det er både godt for miljøet og godt for dit budget! Og så er det praktisk i hverdagen. Det højtydende 18 volts lithium-batteri kan nemt og hurtigt skiftes fra din RYOBI hækkeklipper til boremaskinen.

Mange RYOBI ONE+ produkterne kan erhverves solo – dvs. at du kan købe dem uden også at skulle medkøbe et nyt batteri. Batteri og oplader kan købes særskilt.

Start altid med en snak

Investering i el-værktøj og havemaskiner kræver ofte, at der følger vejledning med i købet. Hos din lokale XL-BYG står der altid faguddannede medarbejdere parate til at give dig den nødvendige rådgivning, inden du køber – fx om hvilken type el-værktøj, der passer til dine arbejdsopgaver, og om det vil være en idé at benytte RYOBI ONE+ systemet fremover. Du vil også med jævne mellemrum finde RYOBI på tilbud.