XL-BYG logo

Ruko

Produktionen af de kendte Ruko låse går helt tilbage til 1930, hvor den danske låsesmed Rudolf Koreska startede sin låse-virksomhed. Siden er Ruko blevet en del af den svensk-finske Assa-Abloy koncern, men Ruko låse er stadig ensbetydende med sikkerhed, tryghed og pålidelighed inden for dørlåse, hængelåse, nøgler og nøglebokse. Hos XL-BYG fører vi et meget bredt og dækkende sortiment af Ruko produkter.

59 produkter

Viser 24 ud af 59 produkter

Tryghed er lig med Ruko låse

Som danskere har vi stort fokus på sikkerheden i vores hjem, i vores sommerhus, kolonihavehus og kælderrum. Vi vil gerne passe bedst muligt på vores ting og vores hus. Med Ruko låse får du kvalitetsprodukter, der giver dig den tryghed, du søger.

Ruko låse til alle formål

De fleste kender til de klassiske Ruko cylinderlåse og - hængelåse (især hængelåsen Ruko 1200 giver sikkerhed i mange steder), men Ruko låse er mere end det. Hos XL-BYG kan du også få mere specialiserede låse-løsninger til døre og vinduer, som fx Ruko Code Handle, hvor du får en personlig kode-funktion i selve håndtaget; eller Rukos Yale Doorman-system, hvor du får en elektronisk lås til yderdøre, der kan betjenes med enten kode, fjernbetjening eller nøglebrik.

At montere Ruko låse er også et gør-det-selv-projekt

Det siger sig selv, at det er lige ud ad landevejen at montere en Ruko hængelås, og de fleste danske hjem har med stor sandsynlighed mindst én Ruko hængelås siddende på enten døren ind til skuret, til kælderrummet, i kolonihaven eller sommerhuset. Men det faktisk heller ikke svært at montere hverken cylinderlåsene fra Ruko eller de mere specialiserede kode-låse. Ruko cylinderlåse fås i en række forskellige varianter – fx til at montere i låsekasser eller cylinderlåse til garderobeskabe, postkasser, værktøjsskabe eller lignende.

Hos XL-BYG finder du alle typer Ruko låse og de specialskruer, du har brug for. Og vores medarbejdere står parate til at hjælpe dig med at udvælge de rigtige låsekasser, slutblik, cylinderringe, vridere, og hvad du ellers skal bruge for at få en flot og sikker låseløsning.