XL-BYG logo

Roliba

Står du med et gulvtæppe og har brug for en god og pålidelig tæppeovergang mellem fx stue og køkken, så er der fordel i at montere en såkaldt tæppeovergang i aluminium fra Roliba. Men Roliba er mere end det – hos XL-BYG finder du et bredt udvalg af Roliba produkter.

59 produkter

Viser 24 ud af 59 produkter

Roliba leverer produkter til hus og hjem

Roliba A/S er en danskejet handelsvirksomhed med en historie, der går helt tilbage til 1892. Roliba startede som producent af reb og tovværk, der stadig er en del af varesortimentet. I dag er Roliba imidlertid også kendt for at levere koste, tape og især aluminiumsprofiler.

Roliba tæppeovergange og aluprofiler

Med en Roliba tæppeovergang eller en Roliba afslutningsprofil får du både en flot og holdbar afslutning på dit gulvtæppe på de steder, hvor tæppet afløses af et nyt underlag – som fx hvor gulvtæppet i stuen møder et klinkegulv eller et trægulv. Du kan også bruge en af de mange forskellige aluminiumsprofiler til at skjule en revne i overgangen fra fx et trægulv og et støbt gulv.

Med en Roliba vinkelprofil kan du lave en flot afslutning imod fx en trappe, og med en Roliba kantforstærker kan du få en stærk og skridsikker trappekant eller forstærke en niveauforskel mellem to rum og sikre, at overgangen bliver flot og harmonisk. Både Roliba tæppeovergange og Roliba profiler fås i flere forskellige designs og i forskellige længder, som er nemme at save til med en nedstryger.

Roliba er også koste, snor, reb og rør

En anden stor del af sortimentet hos Roliba er snor og reb i et væld af tykkelser og materialer – både tørresnore, sejlgarn og nylonsnor - men Roliba er også leveringsdygtige i mange forskellige typer koste; lige fra almindelige fejekoste og håndkoste til autobørster. Og så kan du også få et Roliba rør til badeværelsesforhænget såvel som en Roliba garderobestang.

Tag en snak med os om tæppeafslutninger

Når du lægger gulvtæppe, så er det vigtigt at få lavet de rigtige afslutninger ved døre, dørtrin og ved overgangene fra det ene underlag til det næste. Her er det oplagt at benytte en Roliba tæppeafslutter eller en anden af de mange aluminiumsprofiler fra Roliba. Tag en snak med en medarbejder hos din lokale XL-BYG, så du er sikker på at komme hjem med den rette profil.