XL-BYG logo

Rationel

Godt, solidt kvalitetshåndværk har kendetegnet Rationels vinduer og døre, siden de første produkter blev sendt fra fabrikken i Sdr. Felding i 1954. Rationel har på det grundlag opbygget et sundt fundament, som har bidraget til, at de i dag er Danmarks foretrukne leverandør af facadevinduer.

6 produkter

Viser 6 ud af 6 produkter

Danmarks foretrukne leverandør af facadevinduer

Hos Rationel produceres energibesparende og -bidragende vinduer og døre, som komfort- og sikringsmæssigt er helt i front. Rationels vinduer og døre lever altid op til gældende lovkrav samtidig med, at de imødekommer kundernes krav til design og funktionalitet.

Rationels træ er fingersamlet og de anvender det bedste kernetræ fra FSC certificerede skovbrug i Nordeuropa.

Det er vigtigt at vælge det rigtige vindue

Vinduer og døre spiller en stor rolle for, hvordan din bolig tager sig ud udefra, og hvordan den opleves indefra. Derfor er det et vigtigt valg, du skal træffe sammen med dem, du deler udsigt med i det daglige.

Bor du i en murermestervilla, et landhus eller andet traditionelt dansk byggeri, kan du sagtens bevare det oprindelige udtryk og samtidig få den energimæssige gevinst og moderne komfort med Rationels klassiske vinduesmodeller. Du kan eksempelvis få dannebrogsvinduer med en autentisk nytænkning af kitfalsvinduet.

Er din bolig i stedet i nyere dansk arkitektur eller et parcelhus i forstæderne, kan du med fordel vælge deres vinduesmodel med moderne stil. Det moderne vindue er defineret af enkelthed og slanke profiler. Det giver et nutidigt arkitektonisk helhedsindtryk og et maksimalt lysindfald.

Vinduer og døre i høj kvalitet

Vinduer og døre er en investering i fremtiden. Derfor skal de kunne holde til fremtidens vind, vejr og slid. Rationel tester af denne grund løbende sine døre og vinduer. Der testes blandt andet for varmeisolering, lydisolering, bæreevne, tæthed, holdbarhed og sikkerhed.