XL-BYG logo

Polyfilla

Siden 1956 har virksomheden Polyfilla produceret spartelmasse og kit. Husreparationer og i særdeleshed lapning af huller i væggen er næsten blevet synonymer med Polyfilla, hvis mål altid har været at levere topkvalitetsprodukter inden for spartelmasse og fugemasse. 

8 produkter

Viser 8 ud af 8 produkter

Polyfilla har et bredt sortiment af produkter til spartling og reparationer - af både større og mindre karakter.

Produkterne er nemme at arbejde med. Det betyder, at det bliver hurtigt og lettere at udføre din opgave. Desuden kan de bruges på stort set alle overflader.

Polyfilla har nemlig altid lagt vægt på, at der ligger en høj grad af brugervenlighed bag deres produkter. Så uanset om du er erfaren eller uerfaren bruger af produkterne, så kan du opnå perfekte resultater.

Tips til arbejdet med Polyfilla

Når du skal spartle et område eller lave småreparationer på din væg med Polyfilla, er det en rigtig god idé at benytte en vådspartel til arbejdet. Med en vådspartel kan du lettere glatte spartelmassen ud. Det giver dig glattere og finere overflader til at begynde med. Det betyder også, at du efterfølgende ikke skal bruge lang tid på at slibe de spartlede områder til med sandpapir.

Hos XL-BYG har vi en del produkter fra Polyfilla. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • Polyfilla fuge rep - til reparationer af skader i fuger
  • Polyfilla træfiller - polyfilla til træ. Nærmere bestemt mindre huller og revner 
  • Polyfilla pletforsegler - til forsegling af de fleste typer af pletter