XL-BYG logo

PN beslag

Vi tænker formentlig ikke meget over, hvor mange forskellige former for beslag, der er i et almindeligt hjem. Men det er overraskende mange – og mange af dem kommer fra PN beslag; lige fra PN vinduessikring, stalddørsgreb og skudrigler til PN hyldeknægte, stolpebærere og stakitholdere. Hos XL-BYG finder du et omfattende udvalg af PN beslag.

104 produkter

Viser 24 ud af 104 produkter

Intet hjem uden PN beslag

PN beslag er uundværlige i en lang række funktioner. En af de oplagte er i forbindelse med tyverisikring. Du finder derfor en lang række typer PN beslag til vinduessikring, dørsikring, hængelåsoverslag og skudrigler.

Alt til gør-det-selv-projektet

Står du med et gør-det-selv projekt, så er det også meget sandsynligt, at du skal en tur ned omkring de hylder i din lokale XL-BYG, hvor du finder PN beslagene. Det er nemlig også PN, der leverer kanthængsler, ligejern og hjørnebånd, og står du og har brug for en udskyder, en anverfer, kroge eller stolpebærere, så er det også PN beslag, der står for produktionen. Ja, listen er næsten uendelig over PN-produkter.

Nem montering

Montering af PN beslag er sjældent et problem, og det er normalt tilstrækkeligt at have gode skruer og en skruemaskine ved hånden for at få udført arbejdet.

Lad os hjælpe med at finde de rigtige PN beslag

Mængden af PN beslag er ganske omfattende, og du skal endelig spørge os om hjælp til at finde det helt rigtige PN-produkt - Uanset om du er på udkig efter PN beslag til vinduerne, PN beslag til vinduessikring eller står med et gør-det-selv-projekt, hvor du har brug det helt rigtige beslag, for at kunne komme videre.