XL-BYG logo

Plastmo

De stadigt stigende regnmængder, vi står med, stiller fortsat større krav til regnvandshåndtering. Produkterne fra Plastmo bliver derfor mere og mere centrale for de danske husejere.

Plastmo er førende inden for produktion af tagrender i alle materialer, tagløsninger, rækværk, dræn og faskiner.

 

310 produkter

Viser 24 ud af 310 produkter

PLASTMO ER EKSPERT I REGNVANDSHÅNDTERING OG UDEMILJØ

 

Plastmo er en dansk virksomhed fra 1958, som i dag ejes af det tyske selskab ACO.

Regnvandshåndtering er et af kerneområderne hos Plastmo. Sortimentet er bredt og består bl.a. af tagrender, dræn og faskiner, så regnvandet kan håndteres på den helt rigtige måde, lige fra det rammer taget, til det ender i grundvandet. Alle løsninger fra Plastmo er fremstillet med fokus på kvalitet, flot design samt nem og hurtig montering.

Lad en faskine hjælpe dig af med regnvandet 

Faskinen fra Plastmo fungerer som et nedsivningsanlæg, der opsamler regnvandet og langsomt lader det sive ned i jorden. Det er en oplagt løsning, hvis man ofte oplever, jorden ikke kan opsuge nedbør i store mængder.

Plastmo faskinen er lavet i stenuld, som er modstandsdygtigt og bevarer sin funktion og fulde effekt efter mange år. Derudover er faskinen nem at grave ned og installere.

Plastmo tagrender hører til i det danske vejr

Plastmo tagrender fås i 4 forskellige dimensioner - str. 10, 11, 12 og 14 i alle materialer. Det brede sortiment fås med alt det tilbehør, der er brug for, så du kan få en tagrendeløsning, som passer præcist til dine behov.  

Plastmo tagrender fås i Plast, AluZink, Kobber, Stål Plus, Zink og Sort Stål.

Plastmo trapez og termotag er lette og flotte løsninger

Udover løsninger til regnvandshåndtering består sortimentet hos Plastmo også af overdækninger og tagløsninger, der nemt og elegant skaber et hyggeligt og unikt udemiljø.

Både Plastmo trapez- og termotag er nemme at montere. Tagkonstruktionen er let og transparent, så du får en lys og luftig løsning. Tagløsningerne kan bruges til alt fra udestuen til carporten eller som tag over et udendørs hyggehjørne.

Et godt resultat starter med en god snak

Produkterne fra Plastmo er nemme at arbejde med - også for gør det selv-manden. Vi anbefaler altid, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du går i gang med dit projekt, så du får den rette vejledning og nogle gode råd med på vejen.

Og husk, at vi med glæde leverer dine Plastmo produkter til dit fortov.