XL-BYG logo

Philips Hue

Philips Hue har en lang række produkter, der er med til at give dig et mere intelligent hjem. De er verdens førende leverandør inden for tilsluttede belysningssystemer til hjemmet.

227 produkter

Viser 24 ud af 227 produkter

Få et smartere hjem med Phillips Hue

I Philips Hue universet findes et bredt udvalg af intelligente lyspærer, lamper, armaturer og tilbehør.

Hvordan virker Philips Hue?

Lyssystemet fungerer enten med en Philips Hue pære, -sensor, -lampe eller en Philips Hue kontakt. LED er det gennemgående for lyssystemet, der er tilknyttet dit trådløse netværk. Systemet styres via Philips Hue bridgen tilkoblet wi-fi og med den gratis Philips Hue app, der både er tilgængelig til Android og iPhone.

En Philips Hue bridge eller broen er hjertet i Hue-systemet og kan håndtere op til 50 Hue-lamper eller Hue-pærer. 

Desuden kan du også styre dine lyskilder med stemmen. Philips Hue fungerer nemlig med alle de største stemmeassisterende brands på markedet. Herunder Google Home, Alexa og Apple Home kit.

Hvis ikke du ønsker at investere i en Philips Hue Bridge, kan du også sagtens få intelligent, trådløs lysstyring med en Phillips Hue dimmer, en smart lysdæmperkontakt. Med dimmeren fra Philips Hue kan du skrue op og ned for lysintensiteten i dit hjem. Du kan styre op til 10 Hue-pærer eller lamper med kontakten.  

Generelt gør det sig gældende med lysprodukterne fra Philips Hue, at de giver en rigtig god lysstyrke, som du nemt kan skrue op og ned for - alt afhængigt af humør og stemning.

Skab dit eget farveunivers

Philips Hue color består af omkring 16 millioner farvekombinationer. Så det skulle være muligt at ramme lige præcist det farveunivers, der passer til dig. Du kan også skabe den helt rigtige stemning, så den passer til det program, du ser i fjernsynet. Hvad enten det er til en hyggelig filmaften, serier eller til sport.

Det er ikke kun i stuen, at det er optimalt med lys fra Philips Hue. Du kan skabe lige præcis de farver og den stemning, du ønsker i hele dit hjem. Badeværelset, soveværelset, børneværelset etc. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Selvom det måske kan lyde til, at produkter fra Philips Hue er de rene strømslugere, så er det ikke tilfældet. Faktisk har produkterne et lavere forbrug end de gennemsnitlige lyskilder i hjemmet.

Intelligent lysstyring

Med en Philips Hue bridge kan du på en intelligent måde styre dine lyskilder. Broen er simpelthen hjernen bag din fremtidige lysstyring. Med den kan du blandt andet styre Philips Hue lightstrips/LED strips, spots osv. osv.

Du kan også gøre dine lamper med ledninger intelligente. Med Philips Hue smart plug kan du gøre enhver lampe, selv dem uden Hue-pærer i, intelligente. Du styrer blot lyset via appen eller din stemme.

Med Philips Hue motion sensoren tænder og slukker lyset automatisk i dit hjem. Du styrer lyset automatisk ved at tilslutte sensoren til dit Hue-system. Sensoren kan anbringes hvor som helst i dit hjem, da den er batteridrevet og helt trådløs. Du går blot forbi for at udløse lyskontakten.

Forebyg indbrud med smarte løsninger

I Philips Hue appen er der en smart planlægningsfunktion. Igennem den kan du styre lyset i dit hjem fra din telefon eller tablet - selv når du ikke er hjemme.

Du kan enten manuelt tænde og slukke lyset på bestemte tidspunkter eller sætte det op inde i appen, så lyset bliver tændt/slukket på forudbestemte tidspunkter. På den måde ser det ud som om, at der er nogen hjemme, når du er i sommerhus, ude at rejse eller noget tredje. Så udover et intelligent hjem får du også et mere sikkert hjem.

Kom godt i gang med Philips Hues startsæt

Kunne det smarte lyssystem være noget for dig? Vi anbefaler, at du starter ud med Philips Hues starter kit. Kittet indeholder to intelligente pærer med blødt, hvidt lys og en bridge. Det er et komplet sæt, hvis mange fantastiske funktioner giver tilpasset styring af belysningen i dit hjem.