XL-BYG logo

Pergo

For mange er navnet Pergo indbegrebet af laminatgulve. Og det er ikke uden grund. I mange år har de netop været førende inden for udvikling og forfinelse af solide, slidstærke laminatgulve. Og Pergo laminatgulve har i dag modtaget både Svanemærket og EU's miljømærke.

38 produkter

Viser 24 ud af 38 produkter

En svensk verdenssucces

For knap 40 år siden opfandt den svenske gulvproducent, Perstorp, laminatgulvet – kendt som Pergo. Siden er udviklingen gået stærkt, og Pergo producerer i dag en lang række forskellige laminatgulve, bl.a. det meget naturtro Pergo Sensation, der til forveksling ligner træ. Foruden laminat er det også muligt at få vinyl.

Pergo laminat eller vinyl?

Pergo gulve er for mange ensbetydende med laminatgulve. Og det er da også her, udvalget er størst – men Pergo vinylgulve er også værd at kigge nærmere på. Både Pergo laminat og vinyl er praktiske klikgulve, der er nemme at lægge, og som holder sig smukke i mange år.

Masser af fordele med et Pergo gulv

Et Pergo laminatgulv har en enestående slidstyrke, og med Pergo Living Expression får du et væld af forskellige laminatgulve at vælge imellem, bl.a. gulv i eg og sildebensparket.

Vinylen fås både som planker og fliser og i forskellige varianter: Fx en vandtæt kvalitet og en mere blød og lun variant, der giver en god akustik.

Et Pergo gulv er nemt at vedligeholde

Både Pergo vinylgulve og laminatgulve er nemme at vedligeholde. Jævnlig støvsugning og vask med et neutralt rengøringsmiddel er nok. Skulle der opstå ridser i laminatgulvet, kan du benytte Pergo reparationsvoks, der fås i alle de farver, der indgår i paletten.

Lad os tage en snak

Inden du kaster dig ud i et gulvprojekt, så anbefaler vi, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. Her kan du få rådgivning og vejledning i valget af dit gulv – også Pergo laminatgulve og vinylgulve, så du er sikker på at foretage det rette valg. Du kan naturligvis få hjælp til, hvordan klik-systemet fungerer, og vi kan også hjælpe dig med at finde Pergo underlag og det rette antal kvadratmeter gulv.