XL-BYG logo

Paslode

Siden 1935 har det amerikanske kvalitetsmærke, Paslode, leveret værktøj samt søm og skruer til den professionelle tømrer. I 1962 blev den første trykluftsømpistol lanceret. I dag er Paslode stadig førende leverandør af en bred vifte trykpistoler – drevet af både trykluft og gas.

41 produkter

Viser 24 ud af 41 produkter

Paslode er effektivt kvalitetsværktøj

Hos XL-BYG finder du en lang række af de trykluftpistoler og gaspistoler, som mange forbinder med Paslode: Ud over den klassiske Paslode sømpistol PSN 98 og Paslode F18 (16-50 mm) stiftepistolen kan du bl.a. også få Paslode klammepistoler og dykkerpistoler – alt sammen bygget til at passe til de driftssikre Paslode kompressorer eller gaspatroner, så du nemt og hurtigt kan skifte fra den ene trykpistol til den anden.

De originale Paslode søm

Som en naturlig forlængelse af de forskellige former for Paslode trykpistoler har vi hos XL-BYG også et bredt sortiment af originale Paslode søm, dykkere, stifter og klammer, der hver især er udviklet til forskellige former for overflade – fx gips, plader og træ.

Paslode er også beslag, vinkler og bjælkesko

Ud over alle varianterne af søm og skruer, finder du også en række specielle Paslode beslag, vinkler og bjælkesko, der gør dit arbejde nemmere, fordi der er tale om produkter, der så at sige er skabt til hinanden.

Find det rigtige Paslode produkt

Hos XL-BYG kender vi hverdagen på de danske byggepladser, og vi kender de krav, der bliver stillet til effektivitet og kvalitet. En god, driftssikker trykpistol kan gøre, at mange opgaver kan blive løst i et højt tempo – uden stress. Og samtidig kender vi hos XL-BYG de udfordringer, som gør-det-selv-folket bliver mødt med. Her vil man naturligvis også gerne gøre et godt stykke arbejde uden at skulle bruge alt for meget tid.

Vores faguddannede medarbejdere kender Paslode, og vi kender udvalget. Så spørg endelig, næste gang du har brug for gode, solide og brugervenlige trykpistoler. Så hjælper vi dig med at finde præcist det, du har brug for.