XL-BYG logo

Parador

Parador er en tysk gulvproducent, der har specialiseret sig i både klassiske trægulve som fx 3-stavsparket, planker og sildeben, og som også er leveringsdygtig i gennemarbejdede og slidstærke gulve i laminat og vinyl. Hos XL-BYG finder du et bredt udvalg – og vi står parate til at rådgive dig om lige netop den gulvløsning, der passer til dine behov.

39 produkter

Viser 24 ud af 39 produkter

Laminat- og vinylgulve fra Parador er gulvdesign i høj kvalitet

Ønsker du et smukt gulv, der er robust og meget nemt at vedligeholde, så bør du overveje at vælge Parador laminat. Med Parador Trendline 6 eller Parador Trendline 3 får du et højkvalitetsgulv, der er nemt at lægge, og som tåler slid. Vælg mellem en række spændende designs som fx Castell kalket eg og Valerie mørk kalket eg. Du kan også kigge nærmere på Paradors gulve med vinylkork. Her får du med Parador Classic 2030 et slidstærkt og meget lunt og lækkert vinylgulv med kork, der sikrer en god komfort.

Living performance, innovation og bæredygtighed er kernen

For Parador betyder livet påskønnelse af skønhed. Performance betyder ydeevne. Parador kombinerer begge dele på højeste niveau – og laver gulv til individuel livsstil.

Innovationscentrum og materialeværksted, trendsættende udviklere og førende designere: Parador er lige så forskelligartet som de produkter, virksomheden står for.

Ligeledes er bæredygtighed noget af det essentielle, der driver værket. Til produktionen made in Germany anvendes træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Det testede og certificerede materiale til fremstilling af Paradors laminatgulve kommer fra Europa. Resultatet er bæredygtige produkter, der er sunde for boligmiljøet og fri for PVC, blødgørere og ftalat, og som kan genbruges - fordi deres kunders sundhed er lige så vigtig for Parador som jordens fremtid.

Parador trægulve er naturlig kvalitet

Parador er også leveringsdygtige i trægulve – sildeben, 3-stavparket og planker. Altid fremstillet af udsøgt træ som fx ask eller eg. Gulvene er smukke og harmoniske og har en smudsafvisende og slidstærk overflade, der gør dem brugbare i ethvert rum.

Et Parador gulv er nemt at lægge

Både Parador laminat- og vinylgulve og Parador trægulve er nemme at lægge som flydende gulv med det praktiske klik-system. De fleste Parador gulve kan også fyldklæbes, hvis du ønsker et gennemgående gulv.

XL-BYG er eksperter i trægulve, laminatgulve og alle andre gulvtyper

Det er nemt at lægge et Parador gulv, men vi anbefaler alligevel, at du tager dig tid til en gulvsnak med en af vores medarbejdere. De kan give dig råd og vejledning, så du er sikker på at få det helt rigtige gulv med hjem – skal det være et klassisk parketgulv i træ, skal du have et lunt gulv af vinylkork eller et praktisk laminatgulv?