XL-BYG logo

Palram

Gennem mere end 50 år har det amerikansk baserede Palram leveret overdækninger i polykarbonat og PVC til terrasser, carporte, pavilloner og skure. Palram Danmark distribueres gennem NSH Nordic, og i XL-BYG finder du en lang række af de mest populære modeller – bl.a. Palram Feria -, Palram Stockholm terrasseoverdækninger og Palram Martinique havepavilloner.

23 produkter

Viser 23 ud af 23 produkter

Palram er overdækningsløsninger i høj kvalitet

Med Palram får du overdækninger til din terrasse af en kvalitet, som holder sig smuk i mange år. Overdækningen forankres på ydervæggen/facaden af dit hus og støttes af solide stolper. Du kan få en Palram Feria terrasseoverdækning fra under 10 m2 og med blot 2 støttestolper eller en Palram Feria på helt op til næsten 31 m2 og med 6 stolper.

Elegant, robust og rustfri

En overdækning fra Palram er både en smuk og funktionel løsning. Det gennemsigtige tag sikrer, at du får glæde af sollyset, samtidig med at du bliver beskyttet imod solens UV-stråler. Den pulverlakerede aluminiumsramme er yderst holdbar og kræver minimal vedligeholdelse.

Enkel montering – følg monteringsvejledningen

En Palram overdækningsløsning er enkel at montere. Det praktiske “click’n’lock“-system gør det problemfrit at montere tagpladerne, og med det medfølgende forankringskit kræver det ikke særlige gør-det-selv-færdigheder at montere det lette aluminiumsstel. Følg blot monteringsvejledningen, så har du en smuk overdækning på få timer.

En Palram overdækning har indbygget tagrende, og det er muligt at tilkøbe en lys-løsning med skjult ledningsføring og side-/endevægge.

Palram er mere end terrasseoverdækninger

I samme elegante design og med samme høje produktkvalitet finder du også Palram drivhus, carport, Palram pavillon og skur.

Ganske som med Palram terrasseoverdækning får du en meget enkel og stilren løsning, der er nem at montere. Der fås også en lang række Palram drivhustilbehør – fx ventilationsløsninger, arbejdsbænk og hylder.

Med en Palram Martinique model får du en praktisk og stabil havepavillon, som du kan bruge år efter år, når du har gæster i haven – eller som fast hyggekrog sommeren over.

Tag en snak om Palram med os

Hos XL-BYG kender vi alle produkterne fra Palram. Vi har et godt kendskab til de populære Palram Feria terrasseoverdækninger og også til Palrams udvalg af drivhuse, carporte og pavilloner. Så start med at tage en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, hvis du overvejer en elegant og praktisk overdækning til terrassen eller har brug for en let og praktisk carport.