XL-BYG logo

OX-ON

OX-ON sikkerhedsudstyr er tilpasset hver enkelt branche, så det altid lever op til de forskellige behov. Særligt inden for handsker er OX-ON kendte og leverer hele 4 typer sikkerhedshandsker.

51 produkter

Viser 24 ud af 51 produkter

Sikkerhedsudstyr til byggebranchen

Den danske virksomhed OX-ON er totalleverandør inden for alt, der hedder sikkerhedsudstyr til håndværkerbranchen. Siden grundlæggelsen af OX-ON i 1983 har udvalget af produkter taget fart. I dag favner deres sortiment alt fra bæredygtige arbejdshandsker og åndedrætsværn til beskyttelsesdragter til faldsikring. OX-ONs udvalg til personlig sikkerhed emmer af høj kvalitet, innovation og effektiv funktionalitet.

Netop sikkerhed er en af virksomhedens helt store kerneværdier. Derfor er alle deres produkter nøje testet, inden de kommer i salg på markedet. Populariteten af OX-ONs sikkerhedsudstyr er stigende, og det er derfor heller ikke kun Danmark, men også størstedelen af Europa, der kan nyde godt af dette.

Se hele XL-BYGs udvalg fra OX-ON her på siden eller i din lokale XL-BYG.

OX-ON handsker til ethvert formål

Et af OX-ONs helt store produktområder er handsker. OX-ON handsker er udviklet og produceret med nøjsomhed og med certificeringerne i orden – herunder: Oeko-Tex standard 100, Krom6-fri og SHA (Skin Health Alliance). De forskellige certificeringer fungerer som en dokumentation for, at du som forbruger trygt og sikkert kan udføre dit arbejde, uden at tænke på hvad din arbejdshandske indeholder.

Alt afhængigt af hvilken branche du befinder dig i, eller hvilket projekt du arbejder på, er der også en række symboler på OX-ON handsker, der er værd at kende betydningen af. De har både en vandafvisende handske og en decideret vandtæt handske, der beskytter 100% mod vand og fugt. Det giver dig optimal beskyttelse af dine hænder, når du arbejder under regnskyl eller andre fugtige arbejdsforhold. Arbejder du i hårde vejrforhold med megen kontaktkulde og vandbestandighed, bør du vælge OX-ONs vinterhandske, der er specielt designet til disse forhold.

Støder du på mange spidse og skarpe genstande i dit arbejde, bør du kigge i retning af OX-ONs skærehæmmende handske. Denne er testet for skæremodstand og er derfor specielt godt egnet til at beskytte dine hænder i et arbejde præget af fare for at skære sig.

Ved håndtering af levnedsmidler skal du være opmærksom på, om din arbejdshandske er godkendt til dette. OX-ON har naturligvis også en fødevaregodkendt handske til dig, der arbejder i fødevareindustrien. Her er i handskens materiale taget særligt højde for, at det ikke må trænge igennem til levnedsmidler og udgøre en helbredsrisiko. Kig efter piktogrammet ”glas og gaffel”, når du skal finde fødevaregodkendte handsker. 

Bæredygtige arbejdshandsker

Med det større fokus på at passe på kloden har OX-ON udviklet en række bæredygtige arbejdshandsker, der kan bruges i mange forskellige brancher og sammenhænge. Fælles for bæredygtige arbejdshandsker fra OX_ON, kaldet ”OX-ON Recycled”, er, at de er fremstillet af genbrugspolyester, er OekoTex-certificeret samt smidige og komfortable at bruge.

Der findes 4 forskellige typer OX-ON handsker:

  • Recycle Basic til landbrug, hobby eller lager
  • Recycle Comfort til tømrer, murer, auto eller montage
  • Recycle Junior til 4-6 eller 6-8 år
  • Recycle Supreme til VVS, stillads og lager.

Derfor kan du også regne med, at du stort set altid kan finde en OX-ON handske, der matcher dit erhverv og behov.

OX-ON træsko med høj komfort

Træsko bliver af mange hyppigt brugt og slidt op, men har ikke haft et særligt godt ry, når det kommer til komfort eller beskyttelse af foden. Det laver OX-ON træsko om på. Med deres skridhæmmende og stødabsorberende ydersål er fodens komfort og sikkerhed øget markant i forhold til de gammeldags træsko. Hælkappen, der er den del af skoen, der omslutter hælen, skaber stabilitet og er med til at forhindre, at træskoen ryger af, når du går.

OX-ON træsko er lavet af læder, hvorfor du bør pleje dem regelmæssigt. Det gøres bedst ved først at fjerne skidt og snavs og herefter give dem en gang læderfedt. Det holder læderet smidigt og vandafvisende, samtidigt med at dine træsko bliver nemmere at rengøre gang for gang.

Bruger du træsko på arbejdet, skal de være godkendt som arbejdssko og eventuelt med sikkerhed i. OX-ON træsko er certificeret som arbejdssko og kan derfor bruges i de fleste erhverv. Du bør dog altid undersøge det grundigt med din arbejdsplads, før du investerer i et par træsko.

Få vejledning om OX-ON

Har du brug for vejledning til køb af nogle af OX-ONs produkter, står vores dygtige medarbejdere klar både i din nærmeste XL-BYG og i vores online kundeservice. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi sammen kan sikre, at du får de helt rigtige produkter til netop dit behov og formål.