XL-BYG logo

Outrium

Sortimentet af Outrium havemøbler hos XL-BYG er udvalgt af vores haveeksperter. De er komfortable, holdbare, lette at vedligeholde og enkle i deres design. Med havemøbler fra Outrium får du kvalitet, der holder i længden, og møblernes flotte design gør dem sågar også attraktive til indendørs brug.

297 produkter

Viser 24 ud af 297 produkter

Stilrent og stærkt design

Du har chancen for at bringe endnu mere hygge, komfort og tidløs elegance ind på terrassen med lækre haveborde, -stole, sofasæt, loungemøbler og meget mere fra det brede sortiment.Nonwood og PE-flet er to af de materialer, der går igen i rigtig mange af Outriums havemøbler. De kræver minimalt vedligehold, fordi de er ekstremt vejrbestandige. Det betyder, at du kan lade havemøblerne stå udendørs hele året. Når de skal rengøres, klares dette nemt og hurtigt med en opvredet klud, og de vil se ud som ny igen.

Drivhus, orangeri eller pavillon?

For dig, der er på udkig efter et stærkt og flot drivhus, er der flere forskellige muligheder i sortimentet af Outrium drivhuse. Foruden den traditionelle model kan du også vælge imellem Outrium pavillondrivhuse, orangerier og vægdrivhuse/minidrivhuse.

Flere af varianterne har fordelagtige egenskaber som temperaturregulerende tagvinduer, hærdede glaspartier og stærkt og elegant aluminiumsstel. Uanset hvordan du vægter plads, komfort, design og kvalitet, har du derfor alle muligheder for at finde det drivhus, der opfylder dine drømme om selvforsyning, med Outrium.

Køb Outrium drivhus og havemøbler hos XL-BYG

Køb dine favoritter blandt Outriums havemøbler og drivhuse, pavilloner, orangerier og vægdrivhuse her på XL-BYG Webshop eller udforsk udvalget nærmere i din lokale XL-BYG, hvor du også kan få al den rådgivning, du har brug for til dit valg.