XL-BYG logo

Outline

Den danske virksomhed Outline har mere end 30 års erfaring med at fremstille døre og vinduer i både træ og af træ/aluminium. Desuden tilbyder Outline en serie af specielt energivenlige vinduer og døre herunder Daylight-serien med markedsførende isoleringsevne, og med ultrasmalle rammer, der sikrer op til 8% mere lysindfald sammenlignet med de traditionelle træ/alu vinduer.

19 produkter

Viser 19 ud af 19 produkter

Outline har bibeholdt produktionen i Danmark

I modsætning til mange andre virksomheder har Outline valgt ikke at flytte sin produktion til f.eks. Østlande, men i stedet lade den forblive i Danmark. På trods heraf er det lykkedes for Outline at holde priserne på deres produkter nede i et leje, hvor de er konkurrencedygtige med konkurrerende produkter, samtidig med at kvaliteten er i top.

Årsagen til de konkurrencedygtige priser er bl.a., at transportudgifterne er lavere, da produktionen foregår i Danmark. Som Outline også selv gør opmærksom på, betyder den kortere transportvej også et lavere CO2-udslip, end hvis de færdige produkter skulle fragtes hjem fra f.eks. Polen.

Outline angiver også, at endnu en årsag til de konkurrencedygtige priser er deres produktionsproces, som efter flere års optimering er topeffektiv.

Outline Vinduer er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Farsø og har siden 2005 været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed.

Energivinduer i træ/alu

Outline vinduer og døre bliver skræddersyet efter kundens ønsker og behov og leveres med en udvidet garanti udover Vindues Industriens generelle garantibetingelser på 5 år; nemlig 10 års garanti på alle produktserierne i Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Daylight. Daylight serien adskiller sig ved at have en smal rammekonstruktion og med markedets bedste isoleringsevne. De ultrasmalle rammer gør, at du får op til 8% mere lysindfald ind sammenlignet med de traditionelle træ/alu vinduer. Læs mere om Outline Daylight her.

Markedets korteste leveringstid

Outline har gjort meget ud af at optimere alle sine arbejdsprocesser – lige fra selve produktionen af produkterne til leveringen. Derfor kan de også tilbyde fleksibel levering, hvor man kan vælge imellem Standard leveringen på 3-4 uger, Hurtig levering på 14 dage og Lyn-levering på bare 4 dage*. Sidstnævnte kan være nødvendigt ved stormskader eller indbrud.* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser som f.eks. buede, skrå og 2-farvede elementer, foldedøre, hæveskydedøre, pladedøre samt Daylight serien. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie.