XL-BYG logo

Oras

Vi stiller krav til design, innovation og kvalitet, når det gælder løsningerne i badeværelset og køkkenet. Hos XL-BYG finder du derfor et stort udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer fra Oras. Både helt klassiske produkter, men også populære løsninger som fx Oras Optima berøringsfri håndvaskarmatur.

5 produkter

Viser 5 ud af 5 produkter

Finsk design og produktudvikling siden 1945

Siden 1945 har Oras designet og udviklet kvalitetsløsninger til både badeværelset og køkkenet og står i dag som en af de førende producenter i verden. Oras er kendt for sin innovative tilgang til sine produkter med kombinationen af design og nye løsninger – som fx med den berøringsfri vandhane.

Alle kan finde deres Oras-favorit

I Oras-sortimentet finder du populære og gennemdesignede produktserier; fx Oras Electra, Optima og Saga. Her får du gennemtænkt design, hvor holdbarhed og elegance er tænkt med både i brusearmaturer, køkkenbatterier, håndvaskarmaturer og brusesæt. Kort sagt: Du kan skabe en smuk og sammenhængende helhed i dit badeværelse og køkken med Oras.

Oras berøringsfri vandhane

Er du på udkig efter lidt ekstra luksus, så kan du overveje at kigge nærmere på Oras’ berøringsfri vandhaner. Som en af de første producenter lancerede Oras nemlig allerede i 1990’erne berøringsfri løsninger. I dag findes et stort og spændende udvalg af løsninger, der ikke kræver, du gør andet end at stikke hænderne ind under vandhanen, når du skal vaske dem.

Lad os rådgive dig i dit valg

Står du over for at vælge nyt armatur til køkkenet eller badeværelset, så start med at tage en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. De kan rådgive dig om de mange forskellige funktioner, der findes at vælge imellem, og du kan få præsenteret de mange forskellige designs, så du kan få præcist den løsning, der passer til din smag og dit hjem.