XL-BYG logo

NSH Nordic

NSH Nordic A/S er grundlagt i 1988 og leverer en bred vifte af produkter inden for indhegning, udendørs leg og haveliv. Hos XL-BYG finder du både NSH gynger, legetårne og NSH havehegn, men også trampoliner, rutsjebaner, sandkasser, gyngestativer og forskelligt tilbehør til hegn.

82 produkter

Viser 24 ud af 82 produkter

Få et godt hegn med NSH Nordic

Der findes mange hegnløsninger i XL-BYG, og nogle af de mest populære kommer fra NSH Nordic. Du kan fx vælge mellem forskellige typer panelhegn, trådhegn og havehegn. Du kan også få havelåger fra NSH Nordic.

Ønsker du selv at konstruere dit hegn, så leverer NSH Nordic et bredt udvalg af hønsetråd, volierenet, soldevæv og tilhørende stolpespyd, hegnspæle og tentorstålpæle samt forskellige typer stolpehatte.

Kig efter NSH Nordic, hvis du vil gøre børnene glade

Et af de områder, hvor NSH Nordic tilbyder et spændende udvalg af produkter, er inden for udendørs legeredskaber. Og der er noget for børn i alle aldre – lige fra rebstiger, klatrereb og flytbare fodboldmål til legehuse, gynger og trampoliner. En central del af NSH’s udvalg af udendørs legetøj er legetårne. Her kan du vælge mellem alt fra de små Jungle Gym Palace modeller til de helt store Hy-Land modeller. Begge modeller kan udbygges med et væld af tillægsprodukter såsom legehuse, gynger og broer.

NSH Nordic er også smart teknologi

Med i det brede sortiment fra NSH Nordic finder du også vejrstationer som fx Lonobox W920, der gør det muligt for dig at blive opdateret på vejret både i Danmark og resten af verden via din smartphone eller tablet i døgnets 24 timer.

Ønsker du at installere indendørs overvågning af dit hjem, din garage eller sommerhus, så er NSH Nordic WT 813 en oplagt løsning. Kameraet er trådløst og styres via en app og Wi-Fi-netværket.

Et godt resultat starter med god rådgivning

Uanset om du ønsker at opsætte et nyt hegn, opdatere dine børns legemuligheder med et legetårn eller ønsker at installere et indendørs Wi-Fi-kamera, så kan du finde et produkt fra NSH Nordic, der kan løse dine behov. Og tager du en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, får du præcist det produkt, du har brug for.