XL-BYG logo

Nordlux

Nordlux er en af Skandinaviens største leverandører af lamper, pærer og tilbehør til belysning både indendørs og udendørs. Siden etableringen i 1977 har Nordlux leveret designlamper i høj kvalitet til attraktive priser. Det store sortiment rummer både indendørs - og udendørs lamper, og i dag eksporterer Nordlux lamper til det meste af verden.

241 produkter

Viser 24 ud af 241 produkter

Nordlux lamper er designet til det moderne hjem

Hos XL-BYG finder du et bredt udvalg af Nordlux’ mange designlamper. Det betyder, at du hos os kan finde lamper til alle husets rum, uanset om du er på udkig efter en pendel til stuen, en ny, smart lampe til badeværelset, effektiv belysning til entreen eller en stemningsskabende lysløsning til soveværelset.

Men Nordlux er mere end det. I vores sortiment finder du også en lang række dekorative og praktiske udendørslamper.

Stilfuldt design

Udvalget er stort inden for Nordlux’ indendørslamper. Du finder mange forskellige former for lamper til stuen fx gulvlamper, bordlamper og selvfølgelig dekorative pendler.

Nordlux væglamper til mange formål

Med serierne Nordlux Rold og Nordlux Canto får du to meget stilsikre væglamper, der med deres stramme, nordiske design passer ind i de fleste hjem og til både soveværelse, badeværelse, gangarealer og som indirekte lyskilder i en stue. Både Rold og Canto fås i et hav af materialer og farver og leveres endvidere som sensorlamper. Men der findes mange andre designs inden for Nordlux væglamper, så alle kan finde deres favorit.

Et bredt sortiment

Sortimentet af indendørslamper omfatter også praktiske og diskrete plafonder til værelser og gangarealer, ligesom du også kan vælge mellem Nordlux LED-bånd og LED-lysrør samt forskellige typer Nordlux spots – både indbygningsspots og klassiske spots på skinne.

Nordlux designer også udendørslamper

Scorpius er en af de mest populære Nordlux udendørs væglamper. Her er igen tale om en lampe med et meget stramt, nordisk design, der gør det nemt at placere en Nordlux Scorpius ved snart sagt ethvert dansk hjem.

Den leveres i en lang række materialer og farver og kan monteres direkte på muren eller på en særlig stander, der skal graves ned ved fx havegangen, og som er designet specielt til Nordlux Scorpius.

I vores sortiment finder du mange forskellige designs af udendørslamper, både klassiske modeller og mere stramme designs. Mange af udendørslamperne fås både som bedlamper og som væglamper.

Læs også vores artikel om, hvordan du skaber den rette stemning med lys.

Et lampekøb starter bedst med en god, faglig snak

Udvalget af lamper er stort. Er det en pendel, der er brug for, eller er det bedre med en gulvlampe og indbyggede pots, og hvordan får man den bedste belysning på badeværelset, i køkkenet eller børneværelserne? Og hvad med udendørsbelysningen? Start altid med en snak med en af vores faguddannede medarbejdere i vore belysningsafdeling. De kender alle de forskellige problemstillinger, der skal tages til overvejelse, og kan give dig den rådgivning og vejledning, du har brug for, samt vise dig de mange designs, du kan vælge imellem, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning.