XL-BYG logo

NKT Fasteners

Det er sjældent, vi bruger ret meget energi på at tænke over, hvilken type skruer, vi skal benytte. Men faktum er, det gør en lang række opgaver betydeligt nemmere at udføre og sikrer et bedre resultat, hvis du benytter de rette skruer. NKT Fasteners er et pålideligt bud.

97 produkter

Viser 24 ud af 97 produkter

NKT Fasteners leverer fastgøring

Siden 1899 har NKT leveret skruer af højeste kvalitet udviklet specielt til det nordiske klima. I dag er NKT Fasteners langt det mest udbredte og anerkendte mærke inden for fastgørelse – skruer, bolte mm.

Produkter du kan stole på

Populært sagt holder produkterne fra NKT Fasteners sammen på Danmark. Trækonstruktioner, spær, skillevægge, terrasser – overalt er der benyttet NKT skruer. Sortimentet hos XL-BYG omfatter da også en lang række forskellige skruer til både indendørs og udendørs brug som fx facadeskruer, træbetonskruer, spånskruer, terrasseskruer mm. og i et væld af længder og tykkelser. Også bl.a. de specielle NKT terrasseskruer high-end med specialgevind, der eliminerer knirkende terrassebrædder.

Anlæg din egen terrasse

NKT Fasteners har udviklet særligt terrasseværktøj – kaldet Deck Pro – der gør det nemt og hurtigt at montere terrassebrædder, så de ligger perfekt og med skjulte skruer. Værktøjet kan benyttes til både trykimprægneret træ, varmebehandlet træ og lignende træsorter til udendørs brug.

Lad os hjælpe dig med at finde de rette skruer

Mængden af skuer er stor, viften af de forskellige skruetypers anvendelse er lige så stor. Vi anbefaler, at du tager en af vores faguddannede medarbejdere med på råd, så du får den helt rigtige type NKT skrue med dig hjem og får løst dit projekt på den bedste måde.