XL-BYG logo

Napoleon

Med en Napoleon gasgrill får du en førsteklasses grill. Alle produkter fra Napoleon har et gennemført design, så de er flotte at have stående, og så leverer de grillkvalitet som få. Du får masser af detaljer, varme og funktion.

104 produkter

Viser 24 ud af 104 produkter

Napoleon er ægte canadisk grillkvalitet

Napoleon har siden 1995 været en af verdens førende producenter af grilludstyr i den absolutte topklasse – både inden for gasgrill og grilltilbehør. Napoleon har vundet adskillige priser gennem årene.

For grillentusiaster – og for alle andre

Investerer du i en Napoleon grill, kan du være sikker på, at du står med en grill, der kan give dig de bedst tænkelige grilloplevelser. En Napoleon gasgrill Pro 500 er avanceret i og med, at den er proppet med features, der omfatter både rotisseri, sidebrænder, fire hovedbrændere, lys i kontrolknapper osv. osv... Og så har den et smukt design.

Men du kan også nyde en Napoleon grill på et mere beskedent niveau – og stadig få en unik grilloplevelse. Med fx en Napoleon Travel Q Pro285 Phantom får du en let og overskuelig gasgrill, du nemt kan flytte på og placere på din terrasse eller altan, hvor du ønsker det, såvel som du kan tage den med i bagagerummet, på stranden eller i parken på picnic.

Masser af Napoleon grilltilbehør

Med køb af en Napoleon grill åbner du også døren til et overvældende udvalg af grilludstyr. Det betyder, at du altid kan stå med en velplejet grill, og hvis du med tiden bliver mere ambitiøs og gerne vil udfordre dig selv yderligere som grillmester, kan du finde lige netop det tilbehør, du har brug for til formålet.

Læs også vores artikel om ombytning af gasflasker eller artiklen om vedligeholdelse af grillen her. Du kan også læse om de forskellige grillmetoder her.

Kig forbi til en snak om din næste grill

Hos XL-BYG har vi faguddannede medarbejdere, der ved alt om grill og kender produkterne fra Napoleon Grill Danmark. Så start med at tage en snak med en af dem, så du kan investere i den grill, der passer til dine behov og ønsker. Du kan også være heldig at finde Napoleon grill på tilbud, så hold godt øje med priserne i din lokale forretning.