XL-BYG logo

MTD

Det er en stor tilfredsstillelse at have en smuk og velklippet græsplæne. Med en effektiv og praktisk MTD havetraktor kan det ligefrem være sjovt at slå græs! Hos XL-BYG finder du MTD havetraktorer i mange forskellige størrelser.

4 produkter

Viser 4 ud af 4 produkter

Høj kvalitet til krævende plæner

MTD er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1932. I dag har MTD markeret sig som producent af højkvalitets havetraktorer og plæneklippere til den kvalitetsbevidste kunde.

Få en smuk græsplæne – mens du sidder ned

Med en MTD havetraktor kan du i ro og mag sidde behageligt, mens du klipper græsset på smukkeste vis. Du kan uden at få sved på panden klare selv meget store græsarealer. Alt efter hvilken MTD-model, du vælger, kan du få en klipperadius, der passer til dine behov.

En MTD havetraktor er nem at bruge

Det kræver ikke særlige færdigheder at køre en havetraktor. Den effektive benzinmotor er pålidelig og effektiv – og det er nemt at indstille et MTD klippebord, så du kan komme helt tæt på fx blomsterbede. Der medfølger selvfølgelig en brugervenlig MTD havetraktor manual.

Tag en snak med XL-BYG, inden du køber MTD havetraktor

En MTD havetraktor er et køb, du får glæde af i mange år. Men tag altid gerne en snak med en af vores medarbejdere, inden du investerer i en MTD havetraktor. Vi kan rådgive dig om brugen og om, hvilken model, der passer bedst til dine behov. Vi kan også rådgive dig, hvis du har brug for en MTD plæneklipper, brændehugger eller MTD kantklipper. Er du på udkig efter MTD reservedele, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.