XL-BYG logo

Monier

I Danmark har vi en lang tradition for tegl på vores hustage. En god teglsten er stort set uforgængelig og som skabt til det våde, danske vejr. Monier producerer både tagsten i beton og tegl – fx den populære Monier B&C 25 betontagsten og de klassiske Monier vingetegl.

11 produkter

Viser 11 ud af 11 produkter

Monier er dansk tagkvalitet

Monier tilbyder et bredt udvalg af tegl- og betontage og er en del af BMI Danmark, der også omfatter Icopal. Monier er dermed en del af den førende leverandør af tagmaterialer i Danmark.

30 års produktgaranti

Moniers beton- og teglsten produceres på danske teglværker, hvor kvaliteten altid er af højeste kaliber. Du får derfor 30 års produktgaranti på Moniers tagsten, så du er sikker på at en tagløsning, der både er smuk, modstandsdygtig og farveholdbar i mange år ud i fremtiden.

Tegl er et naturmateriale

Ud over at være en smuk og miljøvenlig tagløsning så er tegl også et ægte naturmateriale. Og tegl bliver nærmest smukkere med årene. Hos Monier finder du en række forskellige teglsten: Fx håndstrøgne teglsten, klassiske danske vingeteglsten og glaserede teglsten.

Beton er et solidt valg

Ganske som tegl er beton et holdbart og vejrbestandigt naturmateriale, der er særdeles velegnet til danske huse. Den populære Monier B&C 25 er fremstillet på en måde, så den er 40% lettere end traditionelle betontagsten – uden at det er gået ud over hverken holdbarhed eller udseende.

Start dit tagprojekt hos XL-BYG

Uanset om du skal renovere dit gamle tag eller lægge tag på et nyt hus, så anbefaler vi, at du tager en god snak med en af vores faguddannede medarbejdere. Her kan du få grundig og kompetent rådgivning om de forskellige Monier tagsten, så du kan vælge det rette produkt til dit tag. Du kan også høre mere om Monier undertag, der næsten er en lige så vigtig del af taget som overtaget af tegl eller beton. Vores medarbejdere kan også hjælpe dig med Monier B&C taghætter og Monier strips til rygninger og tætning af skotrender.

Er du håndværker, kan vi også hjælpe dig med at benytte Moniers tagberegner, så du nemt og hurtigt kan lave en beregning af materiale- og tidsforbrug.