XL-BYG logo

Moland

Langt de fleste hjem i Danmark har trægulve; enten parket, planker eller stave. Det passer til vores møbler og vores smag for det enkle og naturlige. Hos XL-BYG forhandler vi kvalitetsgulve fra Moland Byggevarer. Både de klassiske trægulve, men også de økologiske og ekstremt slidstærke laminatgulve.

21 produkter

Viser 21 ud af 21 produkter

Trægulve fra Moland er altid smukke

Trægulve skaber lune og naturlige rum. Nuancerne i træets årestruktur, farvespillet og den behagelige overflade gør sig godt i stort set alle husets rum. Og læg så oveni, at trægulve fra Moland både er slidstærke og nemme at lægge.

Et Moland gulv kan lægges på få timer

Du kan vælge mellem flere forskellige udtryk, når du vælger et Moland gulv. Fx et smukt egetræsgulv, hvor egens naturlige look træder tydeligt frem i de udvalgte planker og stave. Gulvet har fået hele otte gange UV-titaniumlak, så det har en særdeles høj holdbarhed og modstandskraft imod solblegning. Samtidig er gulvene fra Moland alle konstrueret med et brugervenligt click-system, så du problemfrit selv kan gøre gulvlægning til et gør-det-selv-projekt.

Moland er også økologiske laminatgulve

Moland har udviklet en speciel serie af økologiske laminatgulve, hvor det ligefrem kræver en indsats at se, at der ikke er tale om et klassisk trægulv.

Molands laminatgulve er fremstillet af planteolier og mineralske materialer som fx kridt. Det giver et gulv, der er helt utroligt slidstærkt, og som ved almindelige stød af sig selv vil hæve sig til sit oprindelige niveau. Laminatgulve skal heller ikke overfladebehandles og er ofte det rette valg til gulvarealer med stort slid.

XL-BYG er eksperter i gulve

Selvom det ikke er svært at lægge et Moland gulv, så anbefaler vi alligevel, at du tager en snak med en af vores medarbejdere. De kan på et øjeblik give dig de råd og den vejledning, du har brug for, så du får det helt rigtige gulv med hjem, og så du er helt med på, hvordan det særlige click-system fungerer. Skal du fx vælge et klassisk parketgulv i træ, eller skal du have et Moland laminatgulv?