XL-BYG logo

Millarco

Millarco er et mærke, der dækker over en lang række forskelligartede produkter – lige fra værktøj til grilludstyr, haveredskaber og tilbehør til boligen. I alt findes der mere end 3.000 forskellige produkter under Millarco-mærket. En stor del af dem forhandles i XL-BYG.

78 produkter

Viser 24 ud af 78 produkter

Millarco til hele boligen

Millarco er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1986 og på rekordtid har markeret sig som den absolut største leverandør af boligtilbehør til landets byggemarkeder. Mange af produkterne er produceret i Danmark.

Fra Millarco portåbner til Millarco pengeskab og piazzaovn

Udvalget af Millarco-produkter er overvældende, og hos XL-BYG kan du finde både helt klassisk Millarco værktøj til alle typer gør-det-selv-projekter og mere specialiserede produkter som Millarco garageportåbnere, Millarco gasgrill og stænkplader.

Altid kvalitet og gode priser

Fælles for de mange Millarco-produkter er den konkurrencedygtige pris og den gode kvalitet. Så uanset om du står med en hammer fra Millarco, en Millarco knagerække eller værktøjsvogn, så ved du, at du får kvalitet for pengene.

Spørg os om Millarco

Det store og bredtfavnende udvalg af Millarco-produkter kan gøre det svært at holde overblikket. Kontakt derfor endelig en af vores uddannede medarbejdere, hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis du har særlige ønsker. Vi kan hjælpe dig med at både at finde produktet på hylderne og vejlede og rådgive dig i den rette brug.