XL-BYG logo

Metabo

XL-BYG forhandler en bred vifte af Metabos produkter. Metabo regnes som en af verdens fremmeste leverandører af el-værktøj til håndværkeren og den erfarne gør-det-selv-mand. Siden grundlæggelsen i Tyskland i 1924 har fokus været på at fremstille det ypperste inden for el-værktøj. Navnet Metabo er da også en forkortelse for “metaldrejeboremaskine“.

66 produkter

Viser 24 ud af 66 produkter

Metabo er førende inden for el-værktøj til den kræsne bruger

Metabo står for kvalitet, så køber du et Metabo produkt, står du med et stykke værktøj udviklet af et firma med mange års erfaring inden for professionelt, elektrisk værktøj.

Garant for kvalitet

I viften af Metabos mange kvalitetsprodukter er bl.a. de anerkendte og pålidelige Metabo kap-/geringssave (hvor den mest populære ofte blot er omtalt som Metabo kgs 216m). Her er der tale om professionelt el-værktøj, som dog også har fundet plads hos rigtig mange gør-det-selv-personer.

Det er også muligt at forfine sin samling af el-værktøj med en Metabo rundsav, boremaskine, båndsav, en Metabo vinkelsliber eller stiksav... for nu blot at nævne nogle af de mest centrale i sortimentet. Og selvfølgelig kan du også få en Metabo kompressor i samme, høje kvalitet som el-værktøjet.

Metabo er også til havearbejdet

Ganske som du kan fylde dit værksted med Metabo-kvalitet inden for snart sagt enhver form for el-værktøj, så finder du også el-værktøj til haven i Metabos sortiment. Med fx en Metabo hækkeklipper er du sikker på at stå med et effektivt og velfungerende haveredskab, der klarer opgaven med et pålideligt resultat.

Ergonomisk design

Et Metabo produkt er gennem snart 100 år blevet testet af håndværkere verden over – håndværkere, som stiller store krav til værktøjets kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. Med Metabo el-værktøj er du derfor sikker på at investere i nytænkning, innovation og ergonomisk design, der gør det nemt og behageligt at bruge værktøjet – uanset om du står med en Metabo kap-/geringssav eller andre el-værktøjer såvel som et Metabo rundsavsbord.

Professionel rådgivning til professionelt el-værktøj

Hos XL-BYG kan du altid få den rådgivning og vejledning, du har brug for – både som håndværker og som gør-det-selv-mand. Vi kender vores produkter, og vi kender til de mange forskellige byggeprojekter, der kan være på både en byggeplads og i et privat hjem. Står du overfor at investere i el-værktøj, kan vi give dig den helt rigtige rådgivning i de mange kvalitetsprodukter fra Metabo, så du kommer hjem med præcist dét værktøj, du har brug for.