XL-BYG logo

Mascot

Mascot arbejdstøj (workwear) består af et bredt udvalg af kvalitetstøj, der kan bruges i alle brancher og firmaer. Det betyder, at Mascot arbejdstøj både er til professionelle håndværkere og til arbejdende folk inden for transport, industri og servicefag.

353 produkter

Viser 24 ud af 353 produkter

Mascot blev grundlagt tilbage i 1982. Dengang hed firmaet Scan Termos Konfektion ApS. Til at begynde med fremstillede og solgte virksomheden vintertøj i slidstærke materialer. I 1995 skiftede virksomheden navn til “Mascot International A/S”. I dag er virksomheden blevet en international anerkendt virksomhed. Men ligesom dengang i 1982 fremstiller Mascot stadigvæk arbejdstøj i slidstærke materialer. 

Det har altid været en vigtig faktor for Mascot, at du kan føle dig godt tilpas på dit arbejde med det rigtige arbejdstøj.

Derfor har de også altid stilet efter at tilbyde de bedste produkter med særligt fokus på komfort, kvalitet, pasform og design. 

Mascots slogan er “Tested to work”

Det betyder, at alt Mascots arbejdstøj er gennemtestet. Blandt andet gennem laboratorietests, kvalitetskontrol og brugertests, så du som bruger af Mascot tøj vil kunne mærke, at tøjet og skoene er “Tested to work”.

Udover det er det også vigtigt, at arbejdstøj fra Mascot er sikkert. Men hvad betyder sikkert arbejdstøj? Kort fortalt betyder det, at tøjet lever op til alle de gældende ISO certificeringer. Arbejder du et sted, hvor der er meget trafikeret, kan du vælge Mascot arbejdstøj med reflekser, der lever op til kravet om synlighed.

Det samme gør sig gældende, hvis du arbejder et sted, hvor der er risiko for at komme i kontakt med gnister, ild og varme - fx hvis du arbejder som svejser. Så har Mascot her også et bredt udvalg af flammehæmmende samt antistatisk arbejdstøj, der lever 100% op til certificeringen på det område.   

Det er ikke kun tøjet fra Mascot, du kan være sikker på lever op til de strengeste krav inden for sikkerhed. Det samme gør sig gældende for Mascot sikkerhedssko. De opfylder også alle krav omkring sikkerhed samtidigt med, at de er komfortable at have på. Sikkerhedsskoene kan have en lang række sikkerhedsforanstaltninger som blandt andet sømværn, tåværn eller skridhæmmende design. Nogle sikkerhedssko kan også have olieresistente ydersåler, være kulderesistente eller vandafvisende.  

I vores store sortiment fra Mascot vil du blandt andet kunne finde: Mascot arbejdsbukser, arbejdsjakker, vinterjakker, termojakker, arbejdsshorts og sikkerhedssko. Så hvis du aldrig vil gå ned på sikkerhed, kvalitet eller komfort, så vælg arbejdstøj fra Mascot. Se hele vores udvalg af arbejdstøj her.