XL-BYG logo

Makita

Makita er en stor international virksomhed, som fremstiller professionelt elværktøj inden for stort set alle områder: Fx Den velkendte bore- og skruemaskine, borhammere, rundsave og stiksave.

309 produkter

Viser 24 ud af 309 produkter

Stort sortiment inden for Makita el-værktøj og havemaskiner

Alt i alt rummer vores Makita-sortiment mere end 1.000 varer, der specielt retter sig mod håndværkere, gør-det-selv folk og haveentusiaster.

Du kan få stærkt Makita-værktøj som varmluftspistoler, diamantskæremaskiner, vinkelslibere, rystepudsere, pladesakse, varmluftpistoler, afstandsmålere og støvsugere samt havemaskiner som hækkeklippere, plæneklippere, græstrimmere, kædesave osv.

Grundlagt i Japan

Makita blev grundlagt i Nagoya i Japan i marts 1915. Virksomheden har altså omkring 100 års erfaring med produktion af elværktøj og servicering af sine kunder. Virksomhedens internationale hovedkvarter ligger stadig i Japan, og i dag sælger de produkter i mere end 100 lande og er et meget kendt, internationalt brand blandt fagfolk.

Verdensomspændende koncern

Koncernen beskæftiger mere end 15.700 medarbejdere verden. Det danske hovedkontor ligger i Horsens, hvor virksomheden i 2007 introducerede et helt nyt, stort lager, der rummer en lang række af de mest populære produkter i Danmark. På den måde kan Makita hurtigt sende deres produkter til forhandlere over hele Danmark, når kunderne bestiller dem.

Makita lytter til kunderne

Makita har en klart formuleret virksomhedspolitik, ifølge hvilken de lægger vægt på, at deres produkter skal være brugervenlige og have en høj kvalitet, men samtidig også have et moderne og tiltrækkende design. Desuden er det vigtigt for dem at tilpasse deres produkter og services efter de lokalsamfund, hvor de indgår. Der er forskel på, hvilken type produkter og hvilke services kunderne efterspørger i de forskellige verdensdele og lande, og Makita forsøger at kunne tilbyde det produktsortiment og den service, der er det optimale i de forskellige lande. Endelig er værd at nævne, at virksomheden har en etik-politik, hvor de forsøger at imødekomme kundernes værdier og ønsker.

Makita bore- og skruemaskiner til alle opgaver

Når man står og mangler en bore- og skruemaskine, er Makita et af de første brands, langt de fleste kommer i tanke om som en stærk leverandør – det gælder i det hele taget for el-værktøj. Investerer du i en Makita boremaskine og/eller Makita skruemaskine, får du et kraftfuldt værktøj med en lang række smarte funktioner. Maskinerne fås i flere forskellige modeller, der på hver deres måde passer til den enkeltes håndværksmæssige evner og behov. Det betyder, at du altid kan finde en Makita boremaskine og Makita skruemaskine, der passer til dine opgaver og din erfaring med gør-det-selv-arbejdet. Den høje grad af brugervenlighed og funktionalitet i disse maskiner gør arbejdet både nemmere og sjovere.

Robust radio til byggepladsen

På byggepladsen og for den ihærdige gør-det-selv-mand, som nyder at lytte til musik, mens der arbejdes, er en Makita radio ideel. Den fås i flere forskellige modeller, fra de største og mest robuste til de mere kompakte, der nemmere kan transporteres rundt i løbet af dagen. Vælg den rette Makita radio til arbejdspladsen efter dit behov for fleksibilitet, robusthed og selvfølgelig den gode lyd. Med det store udvalg finder du helt sikkert en arbejdsradio for dig.

Makita kædesav - fælder dine træer på kort tid

Skal du i gang med at fælde træer i haven, kan det være et krævende arbejde at klare med en almindelig sav. Alt efter træstammens størrelse, kan du komme til kort med en almindelig sav. Hertil kan kædesaven være løsningen. Med en kædesav kan du nemmere og mere effektivt nedfælde træer. Herved undgår du fysisk overbelastning og sparer tid, da kædesaven nemt og hurtigt klarer opgaven, uden at du skal ligge for mange kræfter i træfældningen.

Her på siden har vi samlet et udvalg af Makita kædesave, der er en effektiv hjælp til dig, der skal til at give dig i kast med at fælde træer i haven. Gem din sav væk og tag i stedet din nye kædesav i brug, så du kan fjerne de uønskede træer i haven på kort tid. Og så skal du ikke engang bruge en masse kræfter på at gøre arbejdet.

Tag derfor et kig på vores håndplukkede udvalg af og bestil en smart model hjem med det samme - så er du snart klar til at give dig i kast med træfældning i din have. Er du i tvivl om, hvilken model, du bør vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os derfor, hvis du mangler vejledning til at bestille den rette kædesav. Vi tilbyder også kædesave fra andre kendte mærker, der gør træfældningen effektiv. Tag derfor et kig på vores udvalg af kædesave, og find den model, der bedst opfylder dine behov. Du er også velkommen til at besøge et af vores byggemarkeder, hvis du ønsker at se produktet, inden du køber det hos os. Her står vores kompetente personale klar til at vejlede dig omkring vores udvalg. Du finder med sikkerhed det, du mangler, hos XL-BYG - Skandinaviens største byggemarked!

Makita hækkeklipperen klarer krævende arbejde med lethed

Vil du gøre dig selv en tjeneste og spare både tid og kræfter på at klippe hæk, kan du med fordel kigge efter en Makita hækkeklipper til at gøre det hårde arbejde. Makita hækkeklippere fås både med ledning og på batteri, der udmærker sig med fordelagtige egenskaber som støjsvage og miljøvenlige motorer, ergonomiske greb, advarsel ved overbelastning, kompakt og medgørligt design mm.

Makita græstrimmer - effektiv til den kringlede og krogede have

At klippe plænen er for mange en nem og hurtig opgave, der skal løses. Men klipning af græsplænen er kun en lille del af det at holde haven pæn. Hvor plæneklipperen er effektiv og nem at anvende på de store og åbne græsarealer, er det som regel de små kanter og kroge, der gør det besværligt at opnå det fuldendte resultat. Her rækker plæneklipperen nemlig ofte ikke, da den har besvær ved at nå de græsstrå, der gemmer sig langs kanter og i hjørnerne af haven.

Nå helt ind i hjørnerne

Hvis du vil studse græsset på svært tilgængelige steder, er en effektiv trimmer et nødvendigt redskab. Ved hjælp en god græstrimmer kan du opnå et næsten fuldendt resultat, så din plæne virkelig ser flot trimmet ud. Ligesom med hjemmets indre er det ligeledes de små detaljer, der skaber det fuldendte resultat af hjemmets ydre. Går du op i, at haven skal stå pæn i den varme sommerperiode, der byder på hyggelige stunder i haven, så bør du investere i en god maskine, der hjælper dig med at nå ind i de hjørner, hvor plæneklipperen må opgive.

Makita græstrimmere med batteri

Uanset om du er på udkig efter din første græstrimmer eller søger en model, der kan erstatte den gamle, så er du kommet til den rette side. Her finder du nemlig et håndplukket udvalg af Makita batteri græstrimmere, der byder på effektive og brugervenlige modeller både til nybegyndere og garvede havemænd. Find derfor inspiration her på siden, hvor du finder yderligere produktinformationer under hver model.

Makita er japansk kvalitet til gode priser

Med en batteridrevet græstrimmer skal du ikke længere irritere dig over de små kroge og kanter – akku trimmeren fjerner nemt græsstråene, uden at det kræver meget tid. I vores håndplukkede udvalg finder du nemlig modeller bl.a. med snørehoved, der kan indstilles efter, hvor stort et areal der skal slås. En effektiv funktion der gør det nemt at nå problemfrit ind i både store og små kroge, hvor du effektivt kan fjerne græsstrå og andet ukrudt, du ønsker at komme til livs. En Makita græstrimmer giver den perfekte afslutning på en plæneklipning, så du kan gå fra en have, hvor plænen står helt skarp.

Slip for irriterende ledninger med Makita el-værktøj og haveredskaber

En stor fordel ved den batteridrevne maskine er, at du slipper for irriterende ledninger. Det gør arbejdet nemmere, fordi du ikke først skal bakse med en lang ledning, som skal rulles ud og skal tilsluttes en stikkontakt. Desuden giver akku-trimmeren dig en meget bedre rækkevidde: Du kan let nå ind under buske og træer. Du behøver ikke at tænke på, om ledningen nu også rækker, og du slipper for at se dig bagud for at tjekke, om ledningen ligger oven i et blomsterbed. Og når du er færdig med at trimme græsplænen, sætter du blot trimmeren på plads igen. Du behøver ikke at skulle rulle en lang ledning sammen, førend arbejdet er overstået. Lettere kan det næsten ikke blive.

Find det Makita batteri, du har brug for til din maskine, her på webshoppen.

Du kan få Makita-løsninger med både 12V, 18V og 40V.

Find din Makita akku-græstrimmer her

Gå derfor på udkig her på siden og find den model, der opfylder dit behov. Mangler du en effektiv plæneklipper, der kan klare de store arealer, tilbyder vi batteridrevne og benzindrevne plæneklippere, der nemt trimmer de lange græsstrå, så haven står flot på alle tider af året. Hos XL-BYG kan du derfor bestille det komplette sæt bestående af en Makita græstrimmer og en plæneklipper, der med sikkerhed efterlader din græsplæne veltrimmet.

Kom forbi din lokale XL-BYG og find din Makita-løsning

Mangler du vejledning omkring vores produkter, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale XL-BYG, hvor vores dygtige personale står klar til at vise dig vores udvalg af Makita el-værktøj, batteri-græstrimmere, Makita hækkeklipper og andre typer af Makita værktøj, havemaskiner og haveredskaber. Sammen kan I finde frem til det produkt, der bedst opfylder dit behov – og jævnligt har vi Makita på tilbud!