XL-BYG logo

LK Fuga

Sidder der en LK Fuga stikkontakt i dit hjem, har du valgt samme solide løsning, som rigtig, rigtig mange andre danskere. Produkterne fra Lauritz Knudsen er nemlig hvermandseje, og siden grundlæggelsen af virksomheden helt tilbage i 1893 har fokus været på at udvikle og forbedre elinstallationer på enhver tænkelig måde. Det har medført, at produkterne under navnet LK Fuga i dag er blandt de mest populære i Danmark.

184 produkter

Viser 24 ud af 184 produkter

Med LK Fuga er en stikkontakt ikke bare en stikkontakt

Elinstallationer behøver ikke blot være kedelige nødvendigheder. En LK Fuga stikkontakt og afbryder er højt specialiserede produkter, der er gennemdesignede, og som har udviklet sig til små, højteknologiske installationer, der ikke længere blot sørger for, om lyset er slukket eller tændt.

Alt fra helt almindelige LK Fuga stikkontakter til lysdæmpere og LK Fuga med USB

Den teknologiske udvikling viser sig meget tydeligt i den udvikling, der gennem de sidste år har været inden for elinstallationer. I LK Fuga serien kan du i dag selvfølgelig stadig få en helt almindelig Fuga stikkontakt, men du kan også vælge mellem den klassiske LK Fuga ramme, den mere afrundede LK Fuga Softline og den flade LK Fuga Slim.

Og så er der alle de mere specialiserede produkter som LK Fuga stikkontakten med USB (indbygget i selve kontakten, så du nemt og hurtigt kan oplade mobilen og din tablet) og LK Fuga lysdæmpere, herunder LED lysdæmpere.

LK Fuga PIR sparer på lyset

I det brede Fuga-sortiment finder du også LK Fuga PIR, der er en elegant sensor med indbygget afbryder. Det betyder, at du på én gang får en afbryder og en sensor, som du selv kan indstille, så lyset tænder og slukker, alt efter om der er bevægelse i rummet. En god løsning fx i badeværelset, cykelskuret og i det hele taget de rum, hvor der er risiko for at glemme at slukke lyset efter sig. En LK Fuga PIR kan tidsindstilles op til 20 minutter, fra der sidst har været bevægelse i lokalet.

Lad os rådgive og vejlede

Inden du går i gang med et gør-det-selv-projekt, anbefaler vi, at du tager en snak med en af vores medarbejdere. På den måde kan du blive opdateret med den nyeste produktviden og få råd og vejledning til dit projekt, så du ender med at stå med det bedste resultat. I vores el-afdeling kan du få alt at vide om LK Fugas moderne afbrydere og stikkontakter.