XL-BYG logo

Lindab

Lindab er en international koncern, der udvikler og producerer tag- og facadeløsninger i stål, tagrender og porte samt løsninger til ventilation og styring af indeklima. I Danmark er Lindab særligt kendt for sine effektive løsninger inden for tagrender, tagplader og porte. Lindab blev grundlagt i Båstad i Sverige i 1959.

40 produkter

Viser 24 ud af 40 produkter

Lindab tagrender

Lindab tagrender af stål er skabt til det skandinaviske klima og i et stilrent, skandinavisk design – fx den populære og holdbare Lindab Rainline serie. En Lindab tagrende er enkel at montere og findes i et bredt sortiment af farver og størrelser, ligesom der findes et væld af specialelementer, så du kan få en effektiv tagrende på dit hus, garage, sommerhus og haveskur. Sortimentet består – ud over Lindab tagrender – af alt lige fra Lindab konsoljern, nedløbsrør og diverse bøjninger, grenrør, sokkelknæ og brødkraver. Altsammen udført i højkvalitetsmetal.

Se eventuelt vores trin-for-trin guide til montering af tagrender.

Lindab porte

Lindab porte kan indgå i både industri- og garageløsninger og består af forskellige overflader og farver, og dertil fås også et veludvalgt udstyrsprogram. Med Lindab porte kan du derfor nemt få en garageport, der matcher husets stil og farver uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden.

Design en Lindab port lige som du har i tankerne

En garageport fra Lindab kan skræddersyes, så den passer til dine ønsker og behov. Du kan således selv bestemme, hvilke mål og farve garageporten skal have. Ønsker du fx at tilpasse garageportens farver, så de matcher dine vinduer, er dette muligt. Desuden kan du vælge mellem to forskellige typer overflader. Det gør en Lindab garageport til et meget fleksibelt valg, som kan tilpasses langt de fleste garager – uanset størrelse og placering.

Garageport med høj sikkerhed og god isolering

Under konstruktionen af Lindab porte er der lagt stor vægt på, at porten både skal have en høj kvalitet og være brugervenlig. Det betyder fx, at porten lukker helt tæt, samtidig med at den unikke ventilationsåbning sikrer mod for høj luftfugtighed, skadedyr og blade i garagen.

Desuden er låsen kodet for at give den højest mulige sikkerhed. Hvis nogen alligevel forsøger at hæve porten, vil motoren tvangslukke porten.

Let at montere

Garageporte fra Lindab er lette at montere, så når du har besluttet dig for, hvordan du vil have den, kan den hurtigt blive klar til brug. Se vores guide til montering af den skræddersyede garageport.

Lindab ståltag og stålplader

Med sit brede program af stålplader til tag i flere forskellige profiler, farver og tilbehør kan Lindab levere en komplet løsning til byggeriet og gør-det-selv-folket: Let at montere og med en meget lang holdbarhed.

Lindab ståltag kan både bruges som tag og facadebeklædning

Ståltagpladerne fra Lindab er beklædt med polyester eller topcoat, som mindsker vedligeholdelsen betragteligt. Samtidig er pladerne meget nemme og hurtige at montere – og en tagplade som fx Lindab Topline 107 kan lægges direkte på eksisterende tagpap, eternit og skifer, mens Lindab Profil LP20 kan benyttes både som tagplader, men også som facadebeklædning, da de også kan monteres lodret. Så man kan roligt sige, at du med et Lindab tag står med meget fleksible løsninger.

Lindab ventilation

Ønsker du en effektiv og støjsvag ventilation til din bolig, er Lindab også parate med en løsning, der kan sikre dig den helt rigtige balance mellem den brugte luft, der suges ud, og den friske luft, der blæses ind – helt uden at der opstår træk.

Et genvex-anlæg fra Lindab giver et sundt indeklima

Princippet i en ventilationsløsning fra Lindab er, at du får et samlet anlæg, der løbende udskifter luften i husets fugtige rum (køkken, bad og bryggers) og blæser frisk luft ind i husets øvrige rum. På den måde sikrer du et sundt indeklima, hvor fugt, damp og lugt hele tiden fjernes og erstattes af ny, frisk luft.

Genvex-anlægget består af rør, ventiler, ventilatorer, varmegenvinding og filtre. Du kan også få monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra indblæsningsluften.

Tag en snak med os om tagrender, porte, ståltag og ventilation

Viften af produkter fra Lindab er bred, så det er en god idé at rådføre dig med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du kaster dig ud i fx at montere nye tagrender eller lægger nyt ståltag på dit cykelskur eller kolonihavehus. Overvejer du at få en ny port til din garage, eller vil du høre mere om de mange fordele ved en ventilationsløsning fra Lindab, så står vi også klar.