XL-BYG logo

Laufen

Hos XL-BYG finder du et godt udvalg af Laufen-produkter, hvis du f.eks. skal til at udskifte dit toilet eller andet inventar på badeværelset. Så hvad enten du leder efter et Laufen toilet, toiletsæde eller håndvask, så finder du det her på siden.

37 produkter

Viser 24 ud af 37 produkter

Laufen – Schweizisk kvalitet og stilrent design

Schweiziske Laufen har siden 1892 lavet sanitetsprodukter på en måde, der formår at kombinere funktionalitet og høj kvalitet med et flot og elegant design. Hos Laufen har man et godt kendskab til materialer og produktion og kan derfor levere et bredt sortiment, hvor produkterne samtidig er produceret med omtanke for miljøet.

Laufen Pro, Kompas og andre produktserier

Laufen har en række produktserier med forskellige designstilarter. Der er f.eks. serien Laufen Pro, designet af Schweiziske Peter Wirz, med fokus på minimalisme samt høj kvalitet og funktionalitet.

Serien Laufen Pro N er lavet i samarbejde med den finske designer Antti Ylisassis og har fokus på enkle former og funktioner.

Med serien Laufen Kompas, der er designet af danske Hee Welling, får du produkter, der er udviklet til især de skandinaviske lande, med fokus på klare linjer, funktionelt design og reduceret materialeforbrug.

Funktionaliteten

Blandt Laufens mange gode produkter vil du støde på de såkaldte rimless-toiletter, som f.eks. Laufen Pro Rimless. Et rimless Laufen toilet er kendetegnet ved ikke at have nogen skyllekant, hvor der kan samle sig skidt, og toilettet er derfor mere hygiejnisk og er lettere at rengøre.

Uanset om du er interesseret i et Laufen væghængt toilet, vask eller noget tredje, så vil du med et Laufen produkt altid opleve god funktionalitet.