XL-BYG logo

Landxcape

Med en Landxcape robotplæneklipper er det slut med dårlig samvittighed over en langhåret græsplæne. Når først du har monteret kantledning, klarer din Landxcape robot stort set resten. Tryk blot på “start“. Nemt og uden sved på panden. Ønsker du mere avancerede robotter, kan Landxcape naturligvis også levere det, så du kan styre robotten via en app.

2 produkter

Viser 2 ud af 2 produkter

Landxcape er professionelle robotplæneklippere af høj kvalitet, der sørger for, at din græsplæne altid er klippet. Du kan få modeller, der kan klippe op til 800 m2 plæne, som kan klare selv smalle passager uden at “blive fanget“, justérbar klippehøjde, sikkerhedsføler og PIN-kode imod tyveri. Kort sagt: Med Landxcape får du en pålidelig og brugervenlig robotplæneklipper, der er ideel til den danske have.

Din Landxcape robot finder selv hjem, når den mangler strøm

Ud over at være sikret imod tyveri, løft og tipning, kan din Landxcape robotplæneklipper arbejde på endda temmelig stejle skråninger, selv søge ly, hvis det regner kraftigt, og selv sørge for opladning i sin garage, når der er behov for at oplade batteriet. Du skal blot sørge for strøm til robottens garage og forbinde strømmen til opladningsenheden.

Landxcape app og styring via Wi-Fi

Ønsker du ikke at montere kantledning, kan du også vælge at styre din Landxcape robot via en app fra din mobiltelefon eller tablet. App’en er naturligvis gratis, og med en Wi-Fi-montager kan du styre din robotplæneklipper fra arbejdspladsen, inde fra stuen, eller sågar hvis du er på ferie. Opsætningen er uhyre nem, og al kommunikation med din Landxcape robotplæneklipper er herefter meget brugervenlig.

Vi hjælper dig i gang med din Landxcape robotplæneklipper

Det er nemmere, end mange tror, at komme i gang med en robotplæneklipper. Hos XL-BYG står vi selvfølgelig parate til at guide dig, så du fra start er klædt på med din Landxcape app, har styr på hvordan du nedgraver af kantledninger, programmerer klippearealer, opsætter garage og alt det, der følger med at skifte til robotplæneklipper – uanset hvilken Landxcape robot, du vælger; den lille model eller den store og mere avancerede Wi-Fi-styrede model. Vi skal også gerne guide dig ift. at skifte knivene i din Landxcape, når de engang er blevet slidte.