XL-BYG logo

Knauf

Knauf leverer byggeløsninger, der gør dit byggeri mere effektivt og energivenligt. Materialerne fra Knauf er med til at sikre sundere boliger med bedre indeklima, isolering og en behagelig akustik.

40 produkter

Viser 24 ud af 40 produkter

Tysk kvalitet i dansk byggeri

Knauf Gruppen er en tysk industrikoncern og en af verdens største producenter af byggematerialer, som leverer op til 75% af byggekomponenterne til et byggeri. Knaufs portefølje dækker alt fra byggeplader, stålskeletter og facadekonstruktioner til spartelprodukter og akustikløsninger. Det danske hovedkontor ligger i Hobro, hvor der også produceres gipsplader til lette skillevægge.

Knauf effektiviserer byggeriet

Knaufs vision er at gøre byggebranchen mere effektiv. Gennem en løbende udvikling af produkter og indførelse af mere ergonomiske produkter, der er lettere og nemmere at montere, sikrer Knauf både et godt arbejdsmiljø og effektive bygningsløsninger.

Du finder bl.a. nye produkter som fx Knauf Ultra Board®, som er en 15 mm, skruefast byggeplade til 1-lagsløsninger, der også kan benyttes i vådrum; og Knauf Fireboard®, som er en ikke-brændbar gipsplade til brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner. Står du med efterisolering af kolde ydervægge, giver en Knauf GDS Varmvæg både isolering og en ny vægoverflade i en samlet løsning.

Få forbedret indeklimaet med Knauf-løsninger

Der er i dansk byggeri og blandt helt almindelige danskere en stigende interesse for gode akustikløsninger. Med udviklingen af en række unikke Knauf gipsplader, der er skræddersyet til akustikløsninger, er det muligt at reducere støjgener og skabe et sundt indeklima i både nybyg og ved renoveringer. Akustikløsninger – som fx Knauf DANOloft – kan nemlig enten tænkes ind i byggeriet fra starten, eller de kan eftermonteres.

Knauf akustikløsninger omfatter bl.a.:

  • Akustiklofter. Knauf Designpanel eller Knauf DANOloft kan monteres fra væg til væg for at give dig den optimale rumakustik.
  • Akustikøer med Knauf Tectopanel. Dette er en afgrænset akustikløsning.
  • Akustiske paneler til vægmontage. Knauf Adit sikrer en nem efterregulering af din akustik.

Tag en snak med os om Knauf akustikloft og de mange andre Knauf-løsninger

Uanset om du står over for en efterisolering eller et nybyggeri, hvor du gerne vil sikre dig en løsning, der både er nem at montere, energivenlig og giver et sundt indeklima, så tag en snak med vores faguddannede personale. De kender vores Knauf sortiment, og uanset om du ønsker at kigge nærmere på et Knauf akustikloft eller andre af de gennemprøvede løsninger med Knauf gips, kan du få den hjælp og rådgivning, du har brug for, så du gør det rette køb.