XL-BYG logo

Keter

Når der skal laves opbevaring til haveredskaber, møbler eller hynder, er det ideelt at vælge Keter opbevaring. Et skur fra Keter kan fx være en rigtig god løsning, hvis du mangler plads til opbevaring af haveredskaber eller lignende. Derimod er en Keter hyndeboks god til opbevaring af hynder eller andre små ting på en både elegant og holdbar måde. Vælg den opbevaring, der passer bedst til dine behov.

6 produkter

Viser 6 ud af 6 produkter

Robust og enkelt design

Et Keter redskabsrum er den perfekte løsning, hvis man søger ekstra opbevaring til en god pris. Keter producerer elegante skure, hvor der er nok loftshøjde til, at en voksen person kan bevæge sig rundt. Kendetegnet er de robuste materialer, som tåler vind og vejr. Et Keter redskabsskur er bygget af dobbelt vejrbestandige vægge og et ekstra solidt gulv, som er stærkt nok til, at du sagtens kan opbevare tungere ting som fx en plæneklipper. Det har ligeledes et stærkt tag, som også kan klare stor snebelastning.

Sæt et personligt præg på dit Keter haveskab

Et Keter skur leveres med Duotech™ vægge, som du nemt kan male, hvis du ønsker at sætte dit helt eget personlige præg. Det er en god løsning, hvis det skal matche andre elementer i haven. Et Keter haveskab kan således enten tilpasses eksisterende møbler i haven, eller man kan gøre skuret til det centrale i haven ved at male det i en flot farve.

Ekstra redskamsrum med Keter Grande Store

Skal man bruge sit skur til mere end blot haveredskaber, kan man vælge den store model fra Keter: Grande Store. Dette skur har en stor kapacitet, så man fx kan stille cykler, græsslåmaskinen og lignende deri. Derudover kommer Keter Grand Store i et flot og lækkert design med stilrene farver. Det kan også males i nøjagtigt den farve, man ønsker.

Let at samle

Et Keter skur leveres med præfabrikerede fer og not plader, som sikrer en nem og hurtig samling af skuret. Det samme gælder, hvis anskaffer sig en Keter hyndeboks. Uanset hvilken form for opbevaring, man køber fra Keter, medfølger en god vejledning og materialer, der er lette at sætte sammen.