XL-BYG logo

Jumbo

Jumbo tilbyder en lang række kvalitetsprodukter inden for stilladser og stiger. Mest kendt er udvalget af Jumbo stiger såsom teleskopstiger, hejsestiger og wienerstiger, men også mere professionelle stilladsprodukter som rullestilladser, foldestilladser, forskallingsstøtter (de såkaldte soldater), murerbukke og værktøjskasser.

48 produkter

Viser 24 ud af 48 produkter

Jumbo stiger og stilladser

Jumbo Stillads A/S er grundlagt i 1969 og er i dag Danmarks største fabrikant af stilladser og stiger. Jumbo udvikler og producerer produkter med høj styrke og fleksibilitet til både den professionelle håndværker og til gør-det-selv folket. Som førende producent på området har Jumbo masser af erfaring, der sikrer dig de kvalitetsprodukter, der skal til, for at du kan udføre de arbejdsopgaver, du står overfor.

Alt inden for stiger

Er du på udkig efter gode, stabile stiger, kan du hos XL-BYG finde et bredt udvalg af stærke aluminiumsstiger fra Jumbo – fx den meget anvendelige Jumbo multistige, der både kan bruges som skydestige og wienerstige. Men du kan også vælge en klassisk trappestige eller en hejsestige, der har en længde på helt op til 10 meter.

Jumbo stillads til byggeriet

Som professionel håndværker – eller gør-det-selv-mand med et større projekt – kan du fra Jumbo finde den stilladsløsning, du har brug for. Der er flere forskellige typer Jumbo bukkestilladser og rullestilladser at vælge imellem, og du kan selvfølgelig også få alt det tilbehør, du har brug for, så du kan udvide og forhøje dit stillads – fx med Jumbo stilladsdæk, stilladsplader, gelændersæt og udbygningssæt.

Tag altid os med på råd

Hos XL-BYG har vi fokus på kompetent rådgivning både til den professionelle håndværker og den helt almindelige gør-det-selv-mand. Så har du spørgsmål til stiger og stilladser, står vi parate til at vise vores sortiment frem af bl.a. Jumbo stiger og stilladser, og vi viser gerne hvert enkelt produkt for dig. Det kunne være, at du gerne vil se nærmere på en Jumbo Hobby Multistige eller se på udvalget af stabile rullestilladser.