XL-BYG logo

Juliana

Juliana er nok bedst kendt for sine drivhuse, vægdrivhuse og orangerier foruden fundamenter og andet tilbehør til drivhuse. Men Juliana producerer også fx postkasser. Juliana blev grundlagt i 1963. Virksomheden hed oprindeligt Mogens A. Stærmose & Søn A/S, men skiftede senere navn til det nuværende: Juliana.

131 produkter

Viser 24 ud af 131 produkter

Producerede først tørrestativer

Selvom Juliana bedst kendes som producent af drivhuse, begyndte virksomheden egentlig med at producere tørrestativer. I 1975 begyndte Juliana imidlertid som et af de få firmaer uden for England at producere drivhuse til hobbybrug. Og det er netop drivhuse, der sidenhen er blevet Julianas hovedprodukter.

En danskejet virksomhed i vækst

Produktionen er løbende blevet forbedret og optimeret, og i dag kan virksomheden producere et drivhus eller et orangeri omkring hvert 5. minut. Der er altså virkelig sket en udvikling, siden virksomheden havde sin spæde start i begyndelsen af 1960’erne.

Juliana er en danskejet virksomhed, som gennem årene har udvidet og opkøbt konkurrenter – både i Tyskland og England.

Salget er også blevet kraftigt udvidet fra primært at have Danmark som fokusområde til at rette sig mod det globale, internationale marked. I dag eksporterer Juliana sine produkter til 17 lande i Europa og Nordamerika.

Drivhuse beregnet til det nordiske klima

Julianas drivhuse er specialkonstrueret til at kunne klare de ofte barske nordiske forhold med skiftevis sol, regn og blæst. Fx er Julianas profildimensioner konstrueret, så de er op til 50 producent kraftigere end konkurrenternes. Drivhusene er også nøje designet, så at alle vinkler i konstruktionerne har de optimale dimensioner, så de er så robuste som muligt. Tilsammen giver disse forhold Julianas drivhuse en markant større modstandsdygtighed overfor vejr og vind.

Miljøvenlige produkter

Samtidig lægger Juliana vægt på, at deres produktion i så høj grad som muligt skal være bæredygtig og miljøvenlig. Det viser sig lige fra selve drivhusenes materialer til den emballage, de bliver leveret i. Selve drivhusenere er lavet af materialer, som for 90 procents vedkommende kan genbruges, og emballagen er miljørigtig, så den så vidt muligt ikke forurener naturen efter brug.

Vægtlægger højt serviceniveau

Et af de områder, som Juliana lægger stor vægt på, er, at de ikke blot skal producere drivhuse, men i lige så høj grad hele tiden skal kunne tilbyde sine kunder en god service, så kunden ikke på noget tidspunkt står uden hjælp og føler sig hjælpeløs.

Derfor lægger Juliana også vægt på, at de montagevejledninger, som følger med produkterne, skal være både grundige og letforståelige, så det bliver så let som muligt at samle dem.