XL-BYG logo

Jotun

Jotun maling er kvalitetsmaling til udendørs og indendørs brug. Det omfattende farvekort kan friste enhver til vildere farvevalg. I XL-BYG Farvecenter står vores fageksperter parat, så du kan få den rette maling i den rette glans. Vi blander lige den nuance, du drømmer om.

30 produkter

Viser 24 ud af 30 produkter

Jotun er norsk kvalitetsmaling

Jotun er en norsk producent af kvalitetsmaling fra 1920 og i dag en af verdens ledende leverandører af malingprodukter til både gør-det-selv-folk og professionelle som fx skibsfarten, vindmøller og industrien. Jotun har fabrikker i mere end 20 lande.

Du kan finde holdbare og slidstærke Jotun malinger til både udendørs brug og spændende malinger til indendørs brug. I det omfattende sortiment finder du bl.a. de populære Jotun LADY Minerals kalkmalinger.

Med Jotun LADY og Jotun LADY Minerals er du sikker på succes

Med den rette Jotun maling er det nemt at få succes. Jotun LADY malingerne er lette at arbejde med, og udvalget af Jotun vægmaling er stor, så du kan altid finde en farve, en kvalitet og en glans, der passer til dine behov. Du kan altid finde en LADY-maling, der er skræddersyet til forskellige maleopgaver – såvel til vægge som til gulve. Og vælger du den populære LADY Minerals kalkmaling, får du en helt særlig kalkmat finish, der er med til at give rummet sit helt eget udtryk.

En liter Jotun LADY maling dækker cirka 8-10 kvadratmeter.

Jotun maling også til udendørs brug

Jotun står også bag DemiDekk malingerne, der er udviklet til udendørs brug. Her finder du både træbeskyttelse, træolier og slidstærk maling til udendørs træværk som fx vinduer. Står du med en sokkel, der trænger til at blive frisket op, eller en mur, der skal have en ny farve, så er Jotun også leveringsdygtige her.

Køb Jotun maling i XL-BYG

I og med at vi hos XL-BYG er Jotun-forhandler, ligger vi inde med stor viden om alle Jotuns malinger både til udendørs og indendørs brug. Vi står altid parat med information om kvaliteter og malingtyper, så du får den Jotun maling, der er bedst til netop dit projekt. Vi er selvfølgelig også klar til at give dig den nødvendige rådgivning om afdækning, afrensning og værktøj.