XL-BYG logo

Jo-el

Siden grundlæggelsen i 1981 har JO-EL udviklet sig til at være en af danskernes mest benyttede producenter af el-artikler og el-tilbehør med alt lige fra JO-EL el-radiatorer til helt almindelige stikdåser og ledninger. Hos XL-BYG finder du det hele.

26 produkter

Viser 24 ud af 26 produkter

Fra JO-EL røgalarmer til stikkontakter

Mængden af el-artikler og el-tilbehør i en almindelig dansk husstand er større, end de fleste går og tænker over til daglig. De færreste tænker måske heller ikke over, at der står JO-EL på næsten det hele.

Når en el-ledning skal trækkes, kommer selve ledningen formentlig fra JO-EL. Det samme gør ledningsclips og kabelkanalerne, og skal du sætte en lampe op, så leverer JO-EL også både ophæng, fatninger og baldakiner.

I den lidt mere avancerede ende finder du JO-EL el-radiatorerne, - røgalarmer og den kendte JO-EL kabeltromle, der faktisk var det produkt, der grundlagde hele virksomheden JO-EL.

JO-EL sensorer gør dit hjem sikkert og intelligent

Flere og flere får installeret sensorer i deres hjem. Det er både praktisk, energibesparende og giver sikkerhed imod uønskede gæster. En udendørs lampe med en JO-EL bevægelsessensor ved garagen eller cykelskuret er altid en god idé. Det samme gælder, hvis du installerer en sensor ved dit sommerhus eller kolonihavehus. En idé kan være at benytte en JO-EL sensor de steder inde i huset, hvor lyset godt kan komme til at stå tændt i længere tid: Kældertrappen, viktualierummet, værkstedet og lignende.

Tag altid os med på råd

I alle vores lokale XL-BYG byggemarkeder finder du altid en velassorteret el-afdeling med hele viften af el-artikler og el-tilbehør fra JO-EL. I el-afdelingen finder du også faguddannet personale, der kan hjælpe dig med at finde lige netop dét, du søger, eller give dig råd og vejledning til at foretage de rette køb.