XL-BYG logo

Jasa

Hos XL-BYG finder du en lang række produkter fra Jasa; lige fra de kendte Jasa dørgreb og låse til Jasa nøgleboksen. Kort sagt leverer Jasa en lang række produkter, der er med til at gøre dit hjem mere sikkert imod uvelkomne gæster.

97 produkter

Viser 24 ud af 97 produkter

Jasa er gedigen, dansk kvalitet

Jasa er en dansk virksomhed, som er grundlagt i 2006, og som tilbyder et bredt udvalg af dørgreb, beslag og låse – altid med blik for funktionalitet og effektiv sikring. I dag spænder sortimentet udover Jasa dørgreb, sikringsbeslag og Jasa låse også over praktiske produkter til boligen, såsom Jasa dørstoppere.

Jasa holder dit hjem sikkert

Kvaliteten og materialerne er i top, når det gælder Jasas mange låse- og sikringsprodukter, som fx Jasa cylinder sikringsbeslag til vinduer eller en Jasa cylinderlås. I sortimentet er også vinduesgreb med indbygget lås og Jasa dråbecylinder med 13 kombinationsmuligheder.

Køb Jasa hos XL-BYG

Det er altid en fornuftig investering at sikre sit hjem med gode låse og vinduessikringer. Hos XL-BYG kan du finde alle de låsetyper og greb, du har brug for. Og har du brug for rådgivning og vejledning i dit valg af Jasa-produkter, så er vores medarbejdere altid parate til at hjælpe.

Vi kan fx vejlede dig i korrekt montering af et Jasa dørgreb, eller vi kan hjælpe dig til at finde den rigtige Jasa låsekasse og vise dig udvalget af Jasa låsesæt med både cylinderlåse, hængelåse og nøgler.