XL-BYG logo

Irwin

En veludstyret værktøjskasse fyldt med kvalitetsprodukter gør alle gør-det-selv-projekter nemmere og er med til at sikre et bedre resultat. Med produkterne fra Irwin får du gennemtestet, amerikansk værktøjskvalitet, du kan stole på – fx de populære skruetvinger og quick-grips.

39 produkter

Viser 24 ud af 39 produkter

Irwin sikrer dig et godt greb

Irwin leverer en bred vifte af værktøj til både professionelle og gør-det-selv-folk. Især Irwins skruetvinger og quick-grips er populære og har vundet stort indpas i Danmark. Hos XL-BYG finder du fx både de klassiske Irwin pro skruetvinger 200, 300 og 400 mm, Irwin quick-grib enhåndstvinger 150 mm og 300 mm samt den mere specielle Irwin quick-grip xp, der både kan tvinge og sprede.

Mere end skruetvinger

I det brede Irwin-sortiment finder du også save, fugefræser (og fugefræser startkit), stiftnøgler, metalbor og den særlige Irwin heavy duty skruestik.

Du finder alle typer værktøj hos XL-BYG

Hos XL-BYG finder du alle typer værktøj til både den professionelle håndværker og gør-det-selv-folket. Vores faguddannede medarbejdere kender produkterne og ved, hvordan hver enkelt type værktøj skal bruges på en sikker og effektiv måde. Tag en snak med os, når du skal investere i Irwin-værktøj, så du får den skruetvinge, der passer til dine opgaver eller den Irwin quick-grip, der gør lige netop dit projekt nemmere og hurtigere klaret.