XL-BYG logo

Ifö

Et smukt og velindrettet badeværelse er et af boligens primære rum. Her skal der både være plads til velvære og funktionalitet. Hos XL-BYG finder du udvalgte sanitetsprodukter – bl.a. fra Ifö - både til toiletter, håndvaske, toiletsæder, badekar og brusenicher.

52 produkter

Viser 24 ud af 52 produkter

Tidløst svensk design i snart 100 år

Ifö er en svensk virksomhed, der er en del af den store europæiske Geberit-koncern. Ifö har altid stået som en pålidelig kvalitetsleverandør af sanitære produkter og badeværelsesmøbler, men er nok bedst kendt for deres toilet-serie. Funktion og design er omdrejningspunktet, uanset om der er tale om designlinjerne Ifö Cera eller Ifö Spira Art.

Ifö toiletter og håndvaske

Der findes mange forskellige modeller af Ifö toiletter. Både væghængte og gulvmonterede. Alle holder samme høje kvalitetsniveau og samme stilfulde designniveau, der gør dem både funktionelle, hygiejniske og elegante. Serierne Ifö Cera, Ifö Spira og Ifö Spira Art findes i et væld af skandinaviske hjem.

Ifö Sign toiletter og toiletsæder er også et stykke design

Selv toiletsæderne fra Ifö er et stykke gennemtænkt design, hvor der er skabt en helhed sammen med toilettet og tænkt i både funktion, formgivning og hygiejne. Serien Ifö Sign toiletsæder findes i både sort og hvid og med “Quick Release“, så sædet nemt kan løftes af og rengøres.

Tag XL-BYG med på råd

Der er mange forskellige Ifö toiletmodeller og håndvaske, så start endelig med en snak med en af vores medarbejdere, inden du træffer dit valg. Vi viser dig gerne de forskellige modeller, så du kan se hvilket design, der passer til din smag. Måske Ifö Cera-serien med både Cera toilet og Cera toiletsæde? Eller måske falder du for Ifö Spira Art? Husk også, at du hos XL-BYG kan få Ifö reservedele.