XL-BYG logo

Icopal

Icopal leverer tagprodukter i høj kvalitet. De producerer primært tagpap og tilbehørsprodukter, men f.eks. også ståltag og tagplader i plast som Fastlock til din carport, udestue eller terrasse.

38 produkter

Viser 24 ud af 38 produkter

Med Icopal tagpap får du arkitektonisk frihed på øverste etage

Vælger du Icopal tagpap, er de arkitektoniske muligheder næsten uendelige. Du kan vælge mellem flere forskellige typer Icopal tagpap – fx Icopal Topsafe enkeltlag tagpap eller Icopal selvklæber og selvklæber top. I sortimentet kan du også finde Icopal underpap og Fastsafe undertag. Du har med andre ord frihed til at skabe præcis det udtryk og vælge den type tagpap, du ønsker – og til at gå forrest, når det gælder kreative løsninger på øverste etage. Nytænkning inden for tag og tagdækning er nemlig vigtigt for Icopal. Som eksempel kan vi nævne det optimerede fastgørelsessystem med perfekte styrkeværdier til fremtidens mere ekstreme vejrforhold.

Med Icopal Shingles får du et unikt tag

Icopal Shingles er et meget æstetisk alternativ til et klassisk tag med tagpap. Shingles kan populært sagt sammenlignes med tagsten eller skifer – blot lavet af små felter af tagpap, der sømmes og klæbes fast til et lag Icopal underpap. Effekten er smuk og giver et unikt udtryk på dit tag.

Supplér med Icopal tagasfalt

Icopals tagasfalt kan du købe i forbindelse med oplægning af nyt Icopal tagpaptag eller til reparation og vedligeholdelse af eksisterende tage. Icopal producerer også reparationsasfalt til mindre reparationsopgaver af indkørsler, gangstier, fortove, legepladser m.m.

Alt til en god løsning med Icopal tagpap

Med til en solid tagløsning med Icopal Tagpap følger en række tilbehørsprodukter, der gør løsningen tæt og langtidsholdbar. I Icopals sortiment finder du alt lige fra Icopal tagfod til skotrender, murkroneafdækninger og Icopal murasfalt.

Giv din terrasse eller carport nyt liv med Icopal Fastlock tagplader

Med Icopal Fastlock kan du nemt skabe en spændende og utraditionel terrasse, carport eller anden overdækning. Fastlock pladerne kan bøjes og skal bare klikkes sammen. Det er ikke alene et smukt tag, der inviterer lyset ind, men også et meget solidt tag produceret i slagfast polycarbonat.

Med Icopal Decra og Icopal Quatro får du et langtidsholdbart ståltag

I Icopals brede sortiment finder du også Icopal Decra (også kaldet Icopal Aerodek) og Icopal Quatro, der begge er højkvalitetsståltag, der er overfladebehandlet og lakeret med farve og granulat. Begge typer er lette og velegnede til at lægge oven på et eksisterende tag af fx skifer. Icopal Decra fås som bølgeformede tagplader, mens Icopal Quatro fås som flade tagplader.

Fuldend dit tag med Icolight ovenlys

Med Icolight ovenlys fra Icopal får du dagslys, frisk luft og varme ind i bygningen året rundt. Bygningens visuelle udtryk fremhæves såvel ude som inde, og ovenlyset bringer en ny og spændende dimension ind i rummet. Icolight ovenlys produceres i et tidløst dansk design, i materialer af højeste kvalitet og kræver desuden kun minimalt vedligehold.

Produkter til fugtbeskyttelse af huset

Udover solide tagprodukter kan vi også tilbyde et bredt sortiment af produkter til fugtbeskyttelse fra Icopal - herunder en komplet serie af flydende produkter, som kan anvendes til reparation og vedligeholdelse af tage, mure og vej. Disse produkter er ligeledes udviklet specielt til at fungere sammen med Icopals tagpapprodukter, så reparationsarbejdet er nemt og sikkert at gå i gang med.

Icopal og Monier er gået sammen om de gode tagløsninger

Icopal og Monier, som producerer tagsten, blev slået sammen i 2017 under navnet BMI Danmark. De to tagproducenter er en del af BMI Group, den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa, og som har en lang, succesfuld historie og en filosofi om, at et tag ikke bare er et tag.

Lad os hjælpe dig med at vælge de rette Icopal produkter

Vores faguddannede medarbejdere kender Icopals mange produkter – både de forskellige typer tagpap, men også de mange andre produkter, der findes i Icopals sortiment. Og vi står altid parate til at råde og vejlede dig i dine køb, så du får det bedste resultat af dit byggeprojekt. Uanset om du skal lægge nyt tagpap eller reparere det gamle.